Přejít na obsah

armos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem armos

  1. Jen pro zajímavost...kolik ten motor má najeto?
  2. armos

    Doplněk do kufru

    http://www.autos-erleben.de/zubehoer-artikel/orderly.html
  3. Prosim te, a kolik takova navsteva STK stoji? Potrebuju si taky neco overit. Dik.
  4. Clovece, navod fakt dobrej , skoda jenom, ze jsem je pridelaval nekdy v breznu. A jak na to koukam, stejnym zpusobem
  5. Hurááááá, nejsem sám, komu se to stalo.
  6. OK, ale budes muset mi tam zpívat místo rádia.
  7. S tim vyvěšením mi to připadá nejpravděpodobnější. Bohužel na VAG se v nejbližší době nedostanu. Zvedal jsem to normálně sériovým heverem a jednou jsem to pozvedal na dva špalky (celej předek ve vzduchu, dělal jsem startér). Ještě mě napadlo, jestli to nedělá, když odpojim baterku, něco dělám a zase zapojim, tak si PP pamatuje chybu ABS (která se kdysi objevila) a po připojení baterky se rozsvítí kontrolka ABS a potom PP zjistí, že chyba se neobjevuje a kontrolku nerozsvítí. Je to možný?
  8. Čau, vždycky když zvednu auto na hever, tak mi pak svítí kontrloka ABS. Ale jenom nějakou dobu, druhej den po nastartování už je to v pořádku. Pojistky nad baterkou jsem čistil. Myslíte, že je mám čekat problém s čidlem nebo s vedením k čidlu nebo nebo to bude něco jiýho ?
  9. Já to dělal dneska a příště se na to vys...., horní šroub startéru jsem doloval 2 hod., v závitu pak měl asi 1cm hliníku z bloku a něšel (šel velmi špatně). Příšte, až to budu dělat příště, tak tam nebudu. Ať se s tim s...e někdo jinej. Ale promazáno, vyčištěno. Zpětná montáž už v pohodě.
  10. Nevim jestli to je otázka pro mě, ale já to neměnil. Ani jsem nechtěl.
  11. Hotovo, filtr vyměněn, vyzbrojen radami z tohoto fóra, jsem si připadal jak servisman Škoda Auto
  12. armos

    VAG kabely

    Asi máš pravdu, ale spíš mi šlo o volnější pokec o všech možnejch diag. kabelech a nějak je seřadit. I když na to koukám, připadá mi, že všem je to jasný, jenom mě ne
  13. Je to tak, v mym případě ještě okatější. Původně jsem chtěl Ford Escort Combi, ale když jsem je v bazarech obhlížel - hrozně vodrbaný, rezavý atd. A pak jsem viděl jinýho kombíka a Octa byla doma. Z toho vyplývá - limit na koupi se může i zdvojnásobit.
  14. armos

    VAG kabely

    A teď ještě pojmy K-LINE a CANBUS
  15. Tomu se říká "nezaujatý přístup"
  16. Jasně, dík všem za rady, myslim, že teď už to půjde.
  17. Tak muj případ. Kupoval jsem v bazaru, něco jsem měl a potřeboval jsem ještě 60 litrů. V tom bazaru byla možnost si půjčit přes GE Money. Počítal jsem a spočítal, že při nejvýhodnější půjčce bych za 60 litrů vrátil za 3 roky necelých 120 tisíc. Tak jsem řekl "NE" a zašel do nejlepší banky na světě - k mojí mamce Abych nezapoměl, GE Money k tý půjčce dávali přenosný DVD. To by bylo pěkně drahý...
  18. Víčko tam je, ale pod víčkem není nic co by to drželo.
  19. Tak to je super rada, dík. Takovej postup jsem nikde nevyčetl.
  20. se přifařim... mě by zajímalo, jak ho dostat ven, abych vyměnil pylovej filtr. Když jsem to zkoušel, tak jsem to rval směrem od okna. Myslim, že kdybych zarval ještě kousek víc, tak by ten plast rupnul, ale nepovolil. Jde mi hlavně o levou stranu. Něco to drží, nepřišel jsem na to, co.
  21. armos

    VAG kabely

    Čus, vůbec se v kabelech na diagnostiku nevyznám. Chtěl bych si nějakej pořídit ke zjišťování chyb, mazání chyb apod. Různě jsem to tady prohlížel, ale mám v tom ještě větší chaos. Jsou to samý převodníky ODB, EODB, OBD2 a já nevim co ještě. Jestli se v tom někdo vyznáte, rád bych, aby se to popsalo a vysvětlilo. Jde taky o to, že jsou kabely v různejch cenách a nevim kterej se mi vyplatí. Jediný co jsem si jistej, že potřebuju kabel s USB.
  22. Cus okridlenosipaci, prejel jsem strom, kterej lezel pres silnici, nebyl velkej, ale praskl spoiler predniho narazniku a nektery dalsi plasty. Kdyz uz to budu menit, tak jsem koukal po nejakym jinym spoileru nez seriovej. Bohuzel nenasel jsem takovej co by me vyhovoval. Potreboval bych, aby nelezl moc dolu, aby nebyl drahej, protoze je porad velka pravdepodobnost, ze si nekde skrtnu (bydlim na horach a tady ty silnice a cesty...). Nemate nekdo odkaz nebo firmu? Dik.
  23. Musis hledat tady na foru, ten odkaz mam taky odtud.
  24. Doporucuju potahnout. Kup treba tento potah, bude to pekne vypadat a zas tak drahy to neni. Jinak nevim, jak se toho pogumovani bez poskozeni zbavit.
×
×
  • Vytvořit nový...