Přejít na obsah

MichalV123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    229
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MichalV123

  1. No takovy bordel Oktavka I nedelala.. vůbec se to nedá vydrzet...
  2. Zdravím ve spolek, chtěl bych se zeptat, zda někdo zaregistroval hluk, který je slyšet při jízdě s otevřenými zadními okny (Š Fabia combi). Zkoušel jsem, zda je možné toto ovlivnit zataženou či staženou zavazadlovou plachtou. Bohužel žádná změna. Udivuje mě, že je možné vytvořit takovým způsobem nehorázný kravál- bordel. Změna je pouze, pokud se otevřou i přední okna.
  3. Jo, délka 120cm bohatě stačí
  4. Já mám najeto 1850km, dlouhodobá spotřeba je 5,9 někdy přeskočí na 6,0. Vyšší spotřeba je bohužel dána mojí zpáteční trasou, kdy jedu převážně do kopce a domů při cestě 12km mám spotřebu 7,3. Je také pravda, že nejezdím pomalu, ale zase to neženu celou dobu.
  5. No já dělal levou stranu se sundanou baterkou přes motor a pomocí kleští. Pravou stranu jsem dělal přes podběh a druhou stranou přes motor...
  6. MichalV123

    Fabia III

    Chlapi, prosím o radu, jaké je kódové označení barvy modrá Pacific? Je to Z5Z5?
  7. no to ne.... bylo to brano s nadhledem. Ale i tak me překvapilo,ze lze lehce utržil takový vryp do plechu.
  8. Tak nano vosk moc nezafungoval... dneska jsem na přední kapotě našel dvě rýhy co mi tam udělal kámen (ani nevím, jak dlouho je tam mám). Hold jednou to muselo přijít....
  9. vorlajz - na i30 se těším, jelikož to byla moje dlouhodobá volba....
  10. fero201 - tak to jo, já už se lekl, že jsem něco dělal špatně... Sám jsem si vyzkoušel startovat na dvokrát zmáčknutí a i na jedno... Nenašel jsem mezi tím vůbec žádný rozdíl.
  11. fero201 - to video znám...něco ti tam nesedí??
  12. MichalV123

    Žárovky

    Kolo ti udělá pouze místo k tomu podběhu... I když jsem věděl, že doprotisměru hodinových ručiček odtahuji, tak to prostě nešlo... a potom to zase dotáhnout, tak to byl porod. Nekecám, ještě dva dny na to mě bolel palec.. los pakos - a když si vzpomenu na tvoje ,,předpokládám, že u tak banální věci nepotřebuji asistenci servisu,, tajk povídej, nenapadlo tě tam zajet???
  13. MichalV123

    Žárovky

    los pakos - udelal jsi mi radost.. já si říkal,že nejsem úplně neschopný a musí to jít... bohužel kde to tak blbě že to nejde ani poradne popsat
  14. MichalV123

    Žárovky

    los pakos.... tak to jsem také zvědavý, jaký budeš mít dojem z toho ty... a budeš si to měnit sám??
  15. mp390 - moc málo místa.... u pravého světlometu o kousek víc, ale nejhorší je to, že člověk s tou žárovkou pro vyndání musí otočit v protisměru hod. ručiček, jde to hrozně ztěžka a nelze to pořádně uchytit. A to mám docela malou ruku. A když to pak povolíš, tak pak nejhorší chuťovka je zase to dotáhnout, jelikož ani pořádně nevíš, zdy jsi tam dobře. V tomto je to prostě nedostačné. Kdybych to měl měnit nutně někde večer, tak to prostě nepůjde... Doporučuji vyzkoušet PS: tak mám i potvrzeno (od manželky), že žárovky Osram NB unlimited mají lepší svítivost.
  16. no jel jsem to projet a zdá se mi že to svítí lépe. Každopádně mi to ráno otestuje manželka a uvidí se... Neví náhodu někdo, zda li existuje nějaké udělátko, kterým se ta žárovka v té parabole usadí a otočí?? Já musel demontovat baterku jinak bych s tím těžko otočil...
  17. Tak jak pak pánové?? Měnil někdo už přední žárovky na parabolických světlech?? Já tedy ano. Doufám, že dlouho vydrží a já tam nebudu muset rvát ruku. Docela mě to zklamalo, že je to tak obtížné. Místa na manipulaci málo...
  18. jo, tak to mi také u nové Fabie chybí...
  19. AHA, takže jsi spíše posloužil jako tesovací jezdec a bylo - omlouváme se a věřte, že nám je to líto. Nashledanou..
  20. Hkubes - a copak ti pěkného dali za omluvu??
  21. Tak já mám najeto něco kolem 700km s 1.2TSI 81kw combi. Dlouhodobá spotřeba je zatím na 5,9l na 100km. Převážná část jízdy je po okreskách, mám tam i něco po dálnici a také město. Je to zatím nekonkrétní číslo, jelikož tam mám i pokusy, kdy jsem zkoušel rychlost, akceleraci auta. Ještě jsem však netočil více jak 3500ot/min.
  22. MichalV123

    Fabia III

    Mám najeto 600km s 81kW a můžu říct, že výkon motoru podle všeho plně ani nevyužiji. Když jsem jel s krátkou 66kW, tak jsem si také chrochtal blahem. Každopádně volby jít do 81kW nelituji a šel bych do toho znovu.
  23. musím přiznat, že dneska, při jízdě za tmy a mírného pršení potkávací světla nic moc. Prvně jsem to neměl v plánu řešit, ale nyní se začnu poohlížet po lepších žárovkách.... Dálková světla bych řekl, že jsou OK.
  24. MichalV123

    Fabia III

    no tak to můžu být happy, že jsem dostal auto tak brzo...už mám najetých 500km..
×
×
  • Vytvořit nový...