Přejít na obsah

Razy1993

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Razy1993

  1. Ahoj chtěl bych se zeptat, že kde je schovaný olejový filtr, protože budu měnit olej tak atˇ vím kde ho mám hledat. Děkuji
  2. Mě se taky blíží výměna oleje. Sám nevím, který bych tam měl nalít jestli ten co tam je, tj. Castrol. Napadlo mě tam nalít nějaký levnější ale zase dobrý tak přemýšlím buď nad Shell nebo Total a nebo zase Castrol ale ten je zas dražší. Nevím, který.
  3. Razy1993

    Druhé auto

    Možná by to bylo i dobré mít vždy nějaké auto v záloze. A tou investicí pokud se budeš starat tak zas nějaké velké položky by to nebyli.
  4. Razy1993

    Druhé auto

    Jo dobře ale chtěl bych vědět, jestli to co chci udělat je dobře? Známý mi řekl, že to tak má a prozatím finančně výjde a ještě zůstane něco. On by to tak udělal aut mají doma celkem 5 opravy si dělá veškeré sám tak jako já. Tak asi na tom není nic, že má tolik aut.
  5. Razy1993

    Druhé auto

    Tak měl bych to jak pro sebe tak i pro přítelkyni. Ona má felicii a tak mě napadlo, že bych ji dal tu fábii a mě jakoby druhé auto bych si nechal tu Feldu. Jsem zas takový na co to dávat někde do servisu když si to zpravím sám. Prostě s tím autem bych taky jezdil ale, že i kdyby se stalo něco tak prostě ať máme nějaké auto k dispozici. Auta si vážím věci, které když něco je tak hned jdu zjišťovat.
  6. Razy1993

    Druhé auto

    Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně pořízení druhého auta. Mám již aktuálně OII facelift a mám ji velice rád, dobře se mi s ní jezdí a vypadá pěkně a některé opravy se snažím dělat sám, protože zároveň mě baví opravovat auta. Tak jsem uvažoval, jestli bych se neměl pořídit nějaké druhé auto abych to své tak nehuntoval a kdyby náhodou potřeba nějaké opravy jak na jednom tak na druhém abych dojel do práce apod. Do práce dojíždím tak cca. 80km. Uvažoval jsem na pořízení druhé ho auta Fabii 1.4mpi a nebo 1.9sdi. Někdy si říkám, že to druhé auto nebylo na škodu. Tak se tím potýkám a nevím jestli třeba dělám dobře. Moc bych potřeboval poradit. Děkuji za odpovědi, případně přírustky.
  7. Jo dobře to vím a děkuju za radu.
  8. Ahoj mám problém ten, že když jedu přes retardery a tak. Tak mi to loupne když jedu těch okolo 30km/h ale když jedu pod 30 tak nic ticho. Tak nevím jestli to jsou silentbloky nebo čepy na ramenech nevím. Zkus te poradit děkuji.
  9. Ahoj mám tentýž problém, když tak to trochu hučí ale když uberu plyn a vyřadím tak to začne hučet ale nevím? Ložiska jsou dobré ale nenapadá mě co by to mohlo být? Mám OII facelift 2.0 tdi 103kW 2010 a má to najeto 45000km. Tak sám nevím co to je a čím by to mohlo být? Zkus te poradit děkuji.
  10. A kolik tak foukáté 18 jak jsou na RS.?
  11. No mám tentýž problém, že tak okolo těch už 110 mi to začne dělat. Ale mám ještě ofuky na oknech tak jestli mi to dělá i to nevím ale mám ještě problém, že mi hučí od kol ale ložiska to nejsou tak nevím co by to mohlo být?
  12. Mám taky nějak podobný problém, když jedu tak těch 140 km/h tak mi najednou začne hučet pravé zadní kolo. Nevím jestli je to ložisko nebo něco jiného, levé bylo měněné tak tam snad by problém neměl být ale kdo ví.
  13. No dalo by se říct, že který šroub je na vypuštění a pak na dolití a tak. Prostě tak vše co se dá udělat kolem toho. Děkuji jinak za odpověď.
  14. Razy1993

    Výměna kola

    Ahoj jsem se chtěl jen zeptat, že kolik dotahujete bezpečnostní šroub jestli tak jak tynormální šrouby 120Nm nebo méně? Děkuji
  15. Ahoj no a kromě toho toho manuálu šlo by to,že i nějaký ten obrázkový manuál jak na to? Díky
  16. Tak jo ikdyž to není závada tak je to dobré.
  17. Ahoj mám takový malý problém. Když nastartuju a nechám je na volno běžné otáčky a to ještě za studena tj. 850 a hned jak pustím topení tak se zvedne na 1000. Ale hned jak se zahřeje motor tak už otáčky klesnou do normálu. Tak nevím čím to je? Potřeboval bych poradit. Děkuji
  18. Ahoj potřeboval bych, pomoc s elektrikou na tažném a nebo na vozíku. Mám takový problém, že když zapnu světla a brzdy tak je to na vozíku v pohodě, ale když zapnu mlhovku tak svítí brzda a když šlápnu na brzdu tak nic nesvítí. Elektriku mi dělalí přímo ve škodovce takže tam by to mělo být v pohodě. Ale s vozíkem když mi to na ostatních autech jde? Tak nevím. Potřeboval bych poradit. Děkuji.
  19. Ahoj mám taktéž stejný problém ale trochu jinačí. Když nastartuju a nechám je na volno běžné otáčky a to ještě za studena tj. 850 a hned jak pustím topení tak se zvedne na 1000. Ale hned jak se zahřeje motor tak už otáčky klesnou do normálu. Tak nevím čím to je? Potřeboval bych poradit. Děkuji
  20. Ahojte mám takový problém se spotřebou, že když za studena mi ukazuje aktuální spotřeba 5,7 ale když je to za tepla tak 2,4 při stání. Jinak průměrnou spotřebou jezdím okolo 5,5l ale začalo mito blbnout až teďkom. Nevím čím to je? Děkuji za radu.
  21. Tak no něco takovýho,že jsem myslel, že máte zkušenosti a že poradíte jakou gumu. No a to budu jezdit tak hory, město, dálnice. No to taky nedokážu si vybrat.
  22. A co třeba semperitky ty jsou taky dobrý? Ale známy co mi říkal, že ty barumky jsou taky dobré. Tak já už nevím jestli to nebo ono ani kde mi hlava stojí každý říká něco jiného. Tak nevím zkuste poradit.
×
×
  • Vytvořit nový...