Přejít na obsah

Freestyle

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Freestyle

  1. Mám podobný problém, jen s velkým ventilátorem. Pojistky o.k, volný chod, přes diagnostiku normálně najede, v paměti závad u obou ventilatorů zkrat na kostru. Ještě se chystám projít kabeláž, ale myslím, že pokud by byla někde poškozena, reagovala by pojistka. Pokud vypnu u zahřátého auta zapalování, během chvilky najíždí v cca minutových intervalech malý ventilátor. Myslíte, že pomůže výměna velkého ventilatoru nebo se mám zaměřit ještě na něco jiného? Mimochodem, jedná se o Sup II, 1,8Tsi. Jelikož jsem podobné téma v sekci Sup II nenašel, dovolil jsem si pokračovat zde.
  2. Ahojte, chystám se na výměnu rozvodů u Škody Superb II 1,8 TSi BZB, ale jelikož nikde nelze zakoupit celou rozvodovou sadu pro tento typ, chtěl bych poprosit ty z vás, kteří již na tomto motoru rozvody dělali, zdali by mohli poslat seznam potřebných dílů.
  3. r_e_n_e mrkni na odkaz http://www.cc-autodily.cz/tlumic-zadni-1?brand=SKODA&model=SUPERB
  4. Jednoznačný souhlas. Já letos dojedu gumy na svých Themistech a poté se budu rozhodovat mezi antracitovými Luxony, případně Phoenix/Sirius používanými v současnosti na SIII. U těch Phoenix/Sirius si však nejsem jist, zda půjdou zapsat do TP (jedná se o 19")
  5. Mám na originálních tlumičích najeto cca 200tis. a už k vůli té výdrži bych do ničeho jiného nešel. Nedávno jsem je nechával změřit a jsou stále v dobré kondici. Dorazy jsem měnil někdy kolem 100tis. a ted už jsou zase chycené, takže je vyměním společně s horním uložením, které už je taky špatné. Mě podvozek u SII přijde právě hodně nalazený do komfortu a to často jezdím i po silnicích nevalných kvalit
  6. Já ne, ale známý tam bral komplet interiér.
  7. Chtěl bych se zeptat, jestli mám očekávat nějaké problémy při záměně předních sedadel.. dárce je liftback (2012) - příjemce liftback (2008) supr, zkus poptávku zde : http://bazar.automedik.cz/skoda/superb/interier-vozidla-sedacky?maxPrice=53000&minPriceSelected=0&maxPriceSelected=53000&order=default
  8. Děkuji, mám nachystané i přední a zadní tyčky stabilizátoru tak doufám, že podvozek bude jak nový.
  9. Zdravím Vás pánové, chtěl bych se zeptat, zdali tyto přední silentbloky 1K0407183E budou pasovat i na mého SII 1,8 TSi, BZB, 08. Chtěl bych udělat komplet přední nápravu, ale nevím které silentbloky budou ještě potřeba. Někdo ochotný s Etkou?
×
×
  • Vytvořit nový...