Přejít na obsah

zetor950R

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zetor950R

  1. Mám takový problém. Nejdříve jsem měl zatuhlé táhlo/rameno stěrače, takže se mi nevraceli zpět, nebo stírali jak ze zpomaleného filmu. To jsem promazal a rozhýbal - vyřešeno. Jenže od té doby mi blbě stírá stěrač u řidiče. Přímo v zorném poli to nechává cca 5x15cm flek. Vyměnil jsem stěrače (bosch), dal nové rameno...pořád to samé. Když si stopnu stěrače na místě toho fleku, tak je mezi oknem a stěrašem mezera. Nevíte, co s tím? Jsem už trochu bezradnej. Díky.
  2. Včera jsem nainstaloval komplet LED osvětlení interiéru + zrcátek + SPZ. Kupoval jsem LEDkové žárovky od firmy Autolamp s eliminací chybových hlášek. Četl jsem, že často máte problém, že u osvětlení SPZ vám to hlásí chybu. Tyto žárovky mi žádnou chybu nehážou. Jedná se o OII 2006. Až se mi vrátí auto ze servisu, přihodím foto...
  3. Zdravím, právě také řeším zadní světla. Půjdou mi tedy dát zadní světla z OII FL na mojí 06-ku bez nějakých úprav ? Bude stačit, když na nárazník nalepím odrazky, ve stylu RS, nebo OII FL ? Díky za odpoověď.
×
×
  • Vytvořit nový...