Přejít na obsah

Lkn

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Lkn

  • Narozeniny 15.9.1990

Oznámení Lkn

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jaky je k tomu pristup. Kdyz zvednu auto pouze na hever postaci to?
  2. dnes jsem zjistil že mi pořád svítí zpátečka a nesvítí mi světla nad spz. u světel jsem vyměnil žárovky, koupil nové světla protože byla trochu prolezlá a zjistil na pátých dveřích v husím krku že je hnědý kabel trochu popraskaný (ale vypadá to jenom nap porušenou izolaci). omkl jsem i kabel který jde do světel a je mírně zaoxidovaný.. co s tím, vyměnit celou kabeláž nebo se dá nějak ta oxidace vyčistit? a k té zpátečce. svítí pořád i když nemám zařazenou zpátečku. nebude to nějaký spínač?
  3. Lkn

    EPC kontrolka

    Tak jsem si dneska udělal menší výlet. 20km dálnice km, sjem jsem z dálnice dostal se na křižovatku a už to šlo. chtěl jsem se rozjet a hodilo to zase epc, po pár km mi to udělalo znovu ale jako bonus se mi rozsvítila kontrolka systemu kontroly výfukových plynů... Nějak jsem dojel domu a kontrolka tam je pořád. Pokud se nepletu tak to bude lambda sonda. V pondělí jdu do servisu tak uvidím co mi poví přesně.
  4. Lkn

    EPC kontrolka

    Ani jsem nezkoumal jestli nesvítí raději jsem to vyměnil. Taky mě napadla diagnostika.. škoda že nikoho neznám kdo ji má dneska se do servisu těžko dostanu takže budu muset počkat do pondělí.
  5. Lkn

    EPC kontrolka

    Světla svítí, vyměnil jsem žárovky, nějaké pojistky, ujel jsem pár km a nic se nestalo. Zítra si dám větší projíždku po dálnici, obci i městu, abych to vyzkoušel jestli se něco nestane. Jenom když mi naskočil nouzák a viděl jsem epc tak jsem začal googlit a z 90% lidi psali, že je chyba je ve spínači (tím netvrdím, že tohle je i můj problém). mám 1,4 16v 63kw
  6. Lkn

    EPC kontrolka

    zdravím, vím že se to tady řešilo v sekci FI. ale pro jistotu napíšu svůj problém. během cesty domu z práce mi zničeho nic auto z rychlosti 60km/h zpomalilo na 20km/h, nereahovalo na plyn a brzdu pořádně a rozsvítila se mi kontrolka epc.. vypl jsem motor, nastartoval a auto jelo zcela v pořádku. Všude čtu že to bude spínač brzdových světel a našel jsem pouze návod na výměnu do FI tak by mě zajímalo jestli výměna je stejná u FII
  7. lidi potřebuju malou radu. koupil jsem si tuto hračku https://www.autoprofi.cz/eshop-autoprofi/eshop-autoprofi-2/autohifi/adaptery-k-oem-audio-systemum/usb-connects2-oem/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-most-aux-vstup-1-55usbvw009-detail a nejak to nemůžu rozchodit. v manuálu je pouze napsáno abych to zapojil do prázdného konekturu kde je cd měnit. jenže jediný volny slot který tam byl tak do něj kabel nepasuje, vedle něj byl jiný do kterého to pasovalo ale problém je v tom slotu už něco je. i když jsem to tam nechal a zapojil tak to nefungovalo. na usb mám složky pojmenované CD01,CD02 ale nereaguje to... Nemáte ponětí co s tím? Nebo to mám vráti protože mám špatný kus..Na webu obchodu uváději že to pasuje k radiu dance do fabia II jenže na webu výrobce uvádějí pouze radia do VW problem vyřešen. nevím jak je to možné, ale když jsem kabeláž všechno znovu celou odpojil tak se jakoby vyresetovalo rádio a při nastartování opět nahodilo a už to fungovalo.
  8. Lkn

    Stahovani oken klicem

    Fakt nejde? Tak to je skoda..
  9. Nefunguje mi stahovani oken pomoci DO. Nejsem si hlavne jisty jestli to vubec nekdy slo ale kdyby ne jde nejak zaridit aby to fungovalo?
  10. Ja si poridil na kufr tuto listu a ucel plni dle ocekavani. Neni to sice origos lista ale nevadi mi to.
  11. Lkn

    AUX

    A nemas manual jak na to nebo to je podobne jako u octavky viz http://www.octaviaclub.cz/clanky/demontaz-stredoveho-tunelu-octavia-ii-344.html
  12. Lkn

    AUX

    Hele lidi mam mensi problem. Vcera jak jsem jel autem tak jsem chtel dat jacka di auxu a on mi propadl dovnitr. Nemuzete nejak poradit jak ho zpet vytahnout?
  13. Jelikož mám zámek řadící páky tak ručku neřeším, ale ve starém voze jsem parkoval pořád na ručku a díky toho mi praskly lanovody, takže ručku používám jedině když stojím na pár minut..
  14. Lkn

    MaxiDot

    2Milhausek. Zdravim vidim ze jsi tady aktivni. Pred nejakou dobou jsem ti psal pm a zatim bez reakce tak pisu zde.
×
×
  • Vytvořit nový...