Přejít na obsah

robko151

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

997 zobrazení profilu

Oznámení robko151

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Diky, takze toto co si pisal 35D 943 021 A bude pisat chybu? dobre som pochopil?
  2. Ahojte. Takze toto pasuje aj na SII pred FL r.v.2009 sean? Diky
  3. Mne robí to iste, bublá voda a nekuri iba soférová strana. Neviem co s tym.
  4. Už viem čo to bolo za klepot. Vačkový hriadiel a hydroštely :/ Musím vymenit vačkový hriadiel (cca 300 eur) a hydrosteli. Na olej som ešte neprisiel, ale mechanik mi povedal že to bude súvisiet s DPF filtrom.
  5. Ahojte, jedná sa o auto SII 103kW PD DSG kod motora BMP. Dnes som umyl auto s wapkou, poriadne som vystriekal a ked som naštartoval tak divný zvuk bolo počut od motora. Akokeby niečo v motore klepalo, ked som pridal tak bolo horšie. Auto stalo cca 3-4 hodiny a už to nerobilo, bolo minimálne počut. Čo to mohlo byt? Další problém mám s olejom. Olej stále mám asi 1 cm nad max. rizkou. Aj po výmene. Už som čítal také že nafta v oleji? auto má najazdeno 210 000 km. Umna je od 160 000km. Poradte prosím vás. Dikes
  6. Ahoj, problem si vyriesil? u mna to isto a neviem cim to moze byt. diky
  7. neviem auto uz tak som koupil. asi je od kamienok....
  8. Ahojte, lúpe sa mi chrom z prednej masky-okolo znaku. Dá sa stým niečo robit? alebo iba výmena. Máte nejaké nápady? btw: nechcem to nastriekat na čierno p.s. s kapotou tiež sa chystám niečo urobit
  9. To isté caká namna asi dnes..... uz som to skusal s hpcijakou silou a neslo to.
  10. Taky by som rad to dodelal s relatkama. No nie je ale dajaky elektrikár. Kupim mlhovky co ma denne svitetnie, a nevedel by m niekto napisat zapojenie aby som ulahcil pracu elektrikarovi? btw: bude fungovat to na AUTO mode na spinacke?
  11. Ahojte, mám problám s rádiom Bolero. Z ničoho nič, podsvietenie na radiu mi ide na minime. Ked som naštartoval auto bolo mi divné, že radio nesvieti tak ako by malo. Kukol som na nastavenie a hocijak som nastavoval jas nič sa nedelalo. Stretol sa už s tým niekto?
  12. Ahojte, mam problem, citim akokeby mi bolo volné kolo, mechanik mi povedal že bude v prdeli bud horné uloženie alebo tyčky štabilizátora, ale asi horné uloženie. Otázka: ked kupim horné uloženie, čo všetko ešte mám dokúpit? aj dorazy? P.s.: aj geometria mi odišla, ale čapy mam dobre.
  13. hmmm to nie, dakujem Ti velmi pekneee ))
  14. super diky. a nahodou nevies ci sa da dajake flinty urobit s radiom Bolero?
×
×
  • Vytvořit nový...