Přejít na obsah

turcovsky

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení turcovsky

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ne já myslel, že to pípá a jakmile si zapnu pás tak přestane. A proto jsem pátral dále, kde je problém a narazil jsem na to, že po zapnutí pásu to stále pípá dále a jakmile přestane, už nikdy nezačne, jedině až po vypnutí motoru a znovu otočení klíčku. Myslel jsem, že je to více propracované a má to přestat pípat, jak si pás zapnu nebo když jsem před otočením klíčku již připoután, tak by to neměl ani začít pípat, ale tak tomu není bohužel.
  2. Jo je to bezpečnostním pásem. Někde jsem se dočetl, že u tohoto roku výroby se po zapnutí klíče ozve zmiňované pípání, které upozorňuje aby se řidič připoutal a poté již i po dobu jízdy se již zapnutí/nezapnutí pásu nebere v úvahu.
  3. Tak jsem brzdovku dolil a pipa stale. Nevim cim to muze byt. Natacet to si myslim je zbytecne, proste otocim klicem 5x to pipne a pak je vse ok. Napada me ze mam blokly radio a nejde mi odblokovat bo nemam kod tak jestli to muze byt i tim?
  4. Zkusím se zítra kouknu a dám vědět. Díky za info.
  5. Tak jsem to šel hned zkusit a bohužel. Připoutal jsem se pak otočím klíčkem a opět stejné pípání. Nevím, nemůže to být způsobeno parkovacím systémem (čidly)?
  6. Ahojte synci, chtěl jsem se zeptat, zda jste se s tím někdo nesetkal. Hledal jsem zde ale nenašel, tak se případně omlouvám za duplicitu tématu. K věci, po otočení klíče do polohy 2 se rozsvítí standartně kontrolky a postupně pohasínají, ale také mi auto 5x zapípá. Nevíte čím by to mohlo být? Mám fabia I combi, 74kw, 1.9TDI, Comfort výbava, rok výroby 2001 Díky za odpověď.
  7. turcovsky

    Nestartuje

    Tak jsem sundal plus a minus od baterky trochu pročistil a auto chytlo jak kdyby mu nikdy nic nebylo. Díky za radu.
  8. turcovsky

    Nestartuje

    Díky moc vyzkouším a dám vědět.
  9. turcovsky

    Nestartuje

    Čaute chlapi, dost jsem hledal zde na fóru ale nenašel přesně můj problém. Pokud jsem přehlídl omlouvám se za založení nového topicu. Mám problém, nejde mi nastartovat. Když dám klíček do zapalování, otočím do polohy 2 rožnou se kontrolky, po chvíli zhasnou až na servo a airbag a v palubovce něco šíleně cvaká jako kdyby nějaké relé. Když chci nastartovat neděje se nic. Motor nezatočí prostě nic, jen palubovka pohasne uplně a po chvíli zase rožne ty dvě kontrolky. Prosím o radu, kde může být problém. Baterka je ok, spodek spínací kříňky vyměněn. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...