Přejít na obsah

pevik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení pevik

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. pevik

    Škoda Fabia IV

    Sklápěcí zrcátka byly u nás taky celou dobu v nabídce.
  2. Já jsem si u trade-in bonusu v roce 2018 mohl prodat auto sám, akorát se to muselo prohnat přes prodejce, tzn. že já jsem prodal auto prodejci a ten to hned prodal dále kupujícímu. Celý prodej proběhl v salonu. Chtěli za to to 2000 Kč za přepis ale o ty jsem stejně zvednul cenu auta v inzerátu.
  3. Poslední verzi mapy (1510) kterou má na stránkách Škoda jsem stáhnul 27.6.2021. Škoda psala že mapy vydává vždy 25 a 45 kalendářní týden, minulý rok ale žádná mapa nevyšla. Předtím jsem měl verzi 1410.
  4. Xiaomi Redmi Note 9 Pro teď nově dostal Android 11. Zkusím odinstalovat Multi Sim Selector a vyzkoušet zda volání z auta přes správnou SIM je opraveno.
  5. A co je to přesně za mobil ? Staré Xiaomi A1 právě umělo vytáčet vždy tu SIM kartu kterou mělo nastaveno v kontaktech.
  6. A co se stane když není žádná SIM karta nastavena jako prioritní ? Kterou SIM pak vytočí rádio ? Starší mobil resp. radio se zaseknulo, novější vytočí vždy SIM1 i když je v kontaktech nastaveno aby vytáčelo SIM2. Mimo auto však mobil funguje OK. Já mám na mobilu nastaveno ať se před voláním zeptá kterou SIM použít, kromě těch u kterých je v kontaktech nastavena konkrétní SIM.
  7. Mám nový dualsim mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro a s tímto mobilem mám problém při vytáčení čísel přes bluetooth o Amundsenu na faceliftované Fabii 3. Mobil (bluetooth) nebere v potaz že pro číslo v kontaktech mám nastavené aby vytáčel automaticky SIM2 (soukromá) a i tak vytočí hovor přes SIM1 (služební). Koupil jsem si aplikaci Multi Sim Selector která se spouští jenom když je aktivní bluetooth a u které mám nastavené aby vždy hovory vytáčela přes SIM2, akorát že na aplikaci není spolehnutí . V průměru tak 5x vytočí správně a pak třeba 2x špatnou SIM. Máte někdo zkušenosti s používáním jiných Dual SIM telefonů ? Předtím jsem měl mobil Xiaomi A1 a ten fungoval dobře, respektive ten uměl vytočit jenom čísla která měla pevně nastavenou SIM kartu v kontaktech, takže pokud u kontaktu bylo nastaveno aby se zeptal na SIM kartu před voláním, tak přímo Amundsen nahlásil chybu a hovor neprovedl. Tohle mě ale osobně stačilo a byl jsem s tím spokojený.
×
×
  • Vytvořit nový...