Přejít na obsah

Steebee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Steebee

  1. Ahoj Všem, dal jsem auto do odb(p)orného servisu, kde mi dle návodu od Škodovky vyměnili odtokové hadičky - původní měli údajně menší světlost, takže nepobíraly větší přísun vody. Po delším pozorování to vypadá, že to pomohlo, nicméně u řidiče stále eviduji lehkou vlhkost pod kobercem (vzadu sucho). Uvidíme co přinese zima a tající sníh ze střechy po zahřátí vozu. Každopádně díky za info ohledně pozic vstupů - výstupů odtoků, myslím že se to bude ještě hodit ;-)
  2. Tak dnes jsem se k tomu konečně dostal a překontroloval odtokové kanálky pod torpédem - všechno průchozí, tzn. žádnej bordel tam není (sundaval jsem i plastové kryty blatníku). Následně jsem stáhnul panorama a zkoumal zda-li něco nevykoukám - mokrý to je (ale to mi přijde vcelku logický). Jsem čím dál víc přesvědčen, že to teče tou střechou ... Pod krytem zadního sloupku byly kapky, ale to by mohl být i kondenzát. Otázkou je, co s tím? Nechat "přetěsnit" střechu? Kolik to bude stát a co když je problém jinde ... Po dotazu v odborném servisu mi bylo řečeno, že se tam již týden snaží - u typově stejného Yetiho - odhalit to samé a zatím nic nemají. Cenu tím pádem nejsou předem schopni odhadnout, jelikož logicky závisí na času detektivní práce a následně na složitosti vyřešení. Hvězdný deník, dodatek: Zdá se mi, že je mírně mokro i na druhé straně vozu, což jsem předtím neevidoval :-(
  3. Toto vlákno jsem procházel (mimo jiné) a zdá se mi, že můj problém bude jinde - když otevřu dveře, tak voda vytéká kanálkem, tak jak má - samotný práh je de facto suchý, navíc je lem prahu vysoko na to, aby to "přelézalo" by musel být pořádný hydrostatický tlak :-)
  4. Zdravím, nemá někdo zkušenost se zatékáním do vozu? Mám Yetíka s panoramatickou střechou (r. v. 2010) a již delší dobu se snažím odhalit kudy mi do auta zatéká. Zajímavé je, že mokro je pouze pod kobercem řidiče a kobercem na pozici za řidičem, takže jedna strana vozu. A to parkuji na rovině. Při hmatovém ohledání je výrazně mokro pouze pod těmi koberečky (u řidiče je to extrémně nasáklé) a nepodařilo se mi najít kudy voda "přitéká" - okolí se zdá suché. Napadl mě středový sloupek, kde by se voda shora (pravděpodobně od panoramy) dělila nerovnoměrně na obě strany - ale nevím nejsem odborník :-) Teď v zimě je to opravdu nepříjemné - škrábat jak z venčí, tak zevnitř - budu rád za nějaké postřehy či rady a doufám, že jsem trefil tématický okruh.
×
×
  • Vytvořit nový...