Přejít na obsah

Kvitek

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

868 zobrazení profilu
  • Xp3

Oznámení Kvitek

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Ubohost jako na všech forech.
  2. neser se s tím vem to wapkou
  3. mám z vás fakt srandu hlupáci. Kdejaká smažka si tady přečte kde máš bezpečák, cihlou ti rozbije vokno, vyndá si ho, nechá ti auto na špalkách protože taková vymaštěná smažka nepřemýšlí o tom ti čornout auto protože na to nemá. Ale ty se tady bude ohánět tím že když se dostane do auta tak je to jedno. Už s enedivím že je naše republika v takových sračkách. Takoví trubadůři byli vždycky posíláni do první linie, protože jim stačí říct že když položí život za vlast tak se dostanou do nebe kde na něj čeká 12náct pannen.
  4. Rovnou semka napište bydliště a nezapomeňte přidat ještě fotku kol, ať si čorkař může vybrat. Pak sem ještě napište kde a jak máte tajnej vypínač, kde máte vyvedenej konektor pro ř.j. apod... to jste fakt tak hloupí?
  5. Kvitek

    Velikost disků

    Chápu že zde nemůžete přiznat že nový auta jsou sračky a vypnutí posilovače je nežádoucí. Ale vy jste moc zaslepení vymejváním mozku.
  6. na toto právě čorkař čeká.
  7. máš FB? je tam jedna hra vega conflict... a máš po nudě.
  8. 1) bezpečáky nikdy vzduchem, už jsem pár šroubu vařil a není to pěkná podívaná když máte ALU kola. 2) měl jsem nějaký japonský nebo co prodávali v autodoplnkách DM. Každej když jsem vytáhl ořech čučel jak puk bo to v životě nikdo neviděl.
  9. a co tak kupovat neznačkový škoda?
  10. a co když někdo parkuje v kopci, jedničku zařadit nemůžu aby mě nepřeskočil rozvoďák, ručka taky nemusí udržet všechno a vytočit kola je poslední záchrana, když selže ručka tak se kolo opře o obrubu.
  11. Kvitek

    Velikost disků

    Když to někdo nechce pochopit tak mu to prostě nevysvětlíš. Je to úplně stejný jak kdyby jsem dal dopředu výrobce č.1 a dozadu výrobce č.2. Vy mi budete tvrdit že to je kravina největšího kalibru a ohrožuju tím bezpečnost a plynulost dopravy protože jste zdegenerovaní z TV H@vna. Teď mi budete tvrdit že když dám stejnej rozměr tak se nic nestane a zveličuju to tady, zveličujete to akorát vy protože každej výrobce má stejně odlišný parametry. Z čehož vyplívá, že ze sebe dělate idioty vy. Ale mě už je to jedno, pneumatiky si vzali v pneuservise a teď mám všechny čtyři od jedoho výrobce a vjednom rozměru, za dobrou cenu. A nezapomeňte si koupit bio EU savefuel pneumatiky.
  12. Kvitek

    Velikost disků

    Ne, já to chápu. Ale u jedné nejmenované cizokrajne nekoncernové sračky která najezdila 100.000km na mix trafooleje s fritovacím olejem, se jen rožla jedna jedina kontrolka o nefunkčnosti ESP a ABS, jednou to cinklo a bylo po problému, to auto jelo normálně. Tady to ZLÉ koncernové auto se rozblikalo jako vánoční stromeček, dělalo vylomeniny, ukazovalo : "cosi, kdesi, jaksi, nakašli si, nebudu se s tebou bavit dokud to neopravíš tak jak já chci". To mi na tom vadí!
  13. Kvitek

    Velikost disků

    vy jste to vůbec nepochopili!!! Vím o tom že jsem dal jiné pneumatiky!!! Neříkám že auto je šmejd, ale je prostě nedodělané. To je takovej problém aby se na palubovce rozsvítila JEDNA kontrolka ABS je v prdeli protože mají kola jiné otáčky. A konec šmitec a jede se dál? Né, ona se musí rozblikat celá palubovka jak vánoční stromeček, vypnout posilovač řízení i ABS a začít ukazovat v každé zatáčce že se palivo v nádrži přelívá ze strany na stranu a ještě tomu vypnout měřič spotřeby a tachometr??? Jo dneska jsem to říkal v práci a shodli jsme se na tom že některým lidem by se mělo rovnou zablokovat i nastartování takového auta. Ale u normálních jedinců jsme se shodli na tom že to je prostě idiokracie kdy stroje se snaží za nás přemýšlet. Už to chápete nebo jsem jedinej superčlověk na světě kterej může řidit auto s rozdílnýma kolama?
  14. Kvitek

    Velikost disků

    hele přehodím kola zpět na 195/65R15 a zase uvidíš že bude všecko v normálu.
×
×
  • Vytvořit nový...