Přejít na obsah

Buldog77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    114
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Buldog77

  1. Stačí mi 4 l? Chci koupit castrol edge 5w 30 LL a udělat první výměnu sám, mám nastavený proměnlivý interval 30/2 roky, teď mám najeto cca 9000 většinou kratší trasy.A až půjdu pristi rok na garančku tak nechám změnit na pevný.
  2. Kolik se nám tam toho vlastně vejde, bude stačit když koupim 4 litrovku?
  3. Mp390 přesně stejný problém mám taky, už mi to taky začíná trošku srát.Možná by stačilo nějak zespodu prostřiknout, ale jak se tam dostat.
  4. Tak já jsem zakoupil tenhle http://www.aliexpress.com/item/Car-Dashboard-Mobile-Mount-Car-Stand-Phone-Holder-Phone-GPS-Holder-Mount-Stand-For-iPhone-Android/32257154185.html a zatím to drží, je pravda že ho musím mít na skle, protože na palubce nedrží. Mám 5 a půl palce tel. a udrží to v pohodě.
  5. Tak já mám vyrobeno taky v nějaký blbý den, sedačka řidiče vrže jako kdybych měl auto 10 let ( má teprve půl roku).A taky nevím z čeho jsou ty gumy na pedalech, protože jakmile sedmi do auta s mokrýma podrážkama, tak pedály vržou jak svině. A jestli jste si mysleli, že páčky na otevírání dveří jsou chromované, tak nejsou. U spolujezdce mi ta fólie na nich zkrabatěla.A to prosím, jezdim většinou sám a mám najetí přes 6000.Na to jsem u Fordu nebyl zvyklí :-(, ale jinak jezdí hezky.
  6. Buldog77

    Fabia III

    Jo, tak do vyhřívaného skla bych šel, měl jsem ho ve Fordu Fusion a je to super věc. Škoda, že se to nedá připlatit.
  7. Možná blbý dotaz, ale dají se štelovat trysky odstříkovačů, zkoušel jsem to trochu pootočit jehlou, ale nějak to nešlo. Možná že se musí nejdříve povolit ten imbus co u toho je. Nezkoušel jste už někdo?
  8. Já taky budu měnit sám po roce nebo 15000( servis mám nastaven 2roky/30000km).Ale pro jistotu si koupím origo filtr. Jinak jak už tady bylo psáno prloblém by to být neměl, protože palubní počítač ti bude stejně ukazovat interval jaký máš nastavený z výroby a na ten servis ty potom půjdeš, takže o záruku nepříjdeš.
  9. Jako,že je víc slyšet? Já taky dal plechy a zdá se mi, že ho slyším víc.
  10. Dnes jsem měnil kola a šrouby sedí i na plecháče.
  11. Armyk : moje řeč, radši koupit kvalitnější pneu + plecháče. Já pořád nevím, ale alu kola se mi prostě na zimu zdají zbytečný. V zimě nemusim honit parádu, stejně bude všude sníh a sračky. Mimochodem ty poklice jsem taky koupil v Lidlu, už se mi osvědčili na Fordu, nejsou z toho tvrdýho lámacího plastu, no a holt když je někdo ukradne nebo jí zničím, tak mě to nebude tolik štvát
  12. Tak já jsem teď objednal 15 plech disky + pneu Continental ContiWinterContact TS850 a komplet mě vyšel na 2.485,-/ kus
  13. Tak musím zaklepat, mě to funguje v pohodě, už jsem v praxi vyzkoušel několikrát. A musím říct, že cyklistu mi to zatím nechytilo
  14. Tak jsem se vrátil z dovolené v Rakousku, najeto cca 1600 km. Cesta tam jsem kvůli začátku prázdnin v Německu nakonec změnil a jel jsem Chomutov . Praha - Dolní Dvořiště - Rakousko - prům. spotřeba asi 8,6 l /100. Zpátky jsem jel už přes Německo - Cheb - K. Vary - Chomutov - prum. spotřeba 7,7 l/100 . V autě 2 dosp., 2 děti, narvaný kufr, 4 kola na střeše + puštěná klimatizace.
  15. Tak to mě opravdu rozesmálo, ta cena i to kam se lepí - to by si pořídil jenom slepej, blbej a hluchej
  16. Já se na to byl schválně zeptat a oni, že to slyší poprvy. Tak nevím jestli mě lakujou nebo co.Jako jde o hovno, ale už jen z principu.Asi zavolam na construct, jak to je.
  17. Tu slevovou kartu jste k tomu dostali rovnou v salónu? Já dostal jen security card.
  18. Už jsi pořídil ty nosiče? Taky o nich nakonec uvažuju. Měli by pasovat bez problémů, že?
  19. Ale jak jsem teď pročítal forum, tak to bude asi normální, že si sám nastaví, kudy a v jaké síle vzduch pustí, climatronic mám poprvé a tak jsem trochu znejistěl , když mi to nefoukalo ze předu. Ale budu rád za Vaše poznatky.
  20. Mám takový dotaz, reguluje si climatronic v závislosti na aktuálním počasí jakými výdechy pustí vzduch? Jde mi o to, že např. o víkendu byli tropy, měl jsem nastavené auto + A/C, vzduch běžel předními výdechy, ale na nohy se mi zdálo, že ne. Naopak teď když se ochladilo, měl jsem nastaveno řekněme 24 stupnů, tak přední výdechy nefoukali, ale zase to šlo na nohy.Zkušen režim auto bez A/C i bez režimu auto. Ale když jsem si tlačítkem zapnul vzduch přímo na mě tak to foukalo. Snad pochopíte jak jsem to myslel. Jde mi o to jestli to je normální nebo by vzduch měl vždy běžet všemi výdechy.
  21. Já mám u Forda Defendlock a mám to taky z boku. Myslím, že je to uplně jedno kde to je, holt se budeš muset trošku více ohnout
  22. Ta délka 120 cm by měla stačit, že?
  23. Jo tak to je super, jdu do nich.
×
×
  • Vytvořit nový...