Přejít na obsah

Rades-46

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Rades-46

  1. Dam sem muj postreh, r.v.2019 najeto 35000km. 1.5 Tsi manual.Naposled pred mesicem pouze vymena oleje a pr predani auta se stal snad zazrak. Auto neskube a plynule tahne a rozjezdy jedna pohoda. Volal jsem do servisu jestli prehraval sw,nebo co se stalo? Vedouci dohledal,ze opravdu byla provedena pouze vymena oleje,nic jineho. Takze bud se probrala sama z komatu a zacala zit,nebo nevim,ale opravdu rozdil!
  2. Ahoj,prosim te dotaz,kodujes nejaky veci na O4 za poplatek v Praze ?

  3. Ja si toho vsimnul od 30000km ted mam 90000km a stale drzi,ale hluk je stale silnejsi.
  4. Tady mam odpoved ze Skodovky. Vymena 11...kc ale neni jistota,ze to utichne. Kompletní částka za výměnu je cca 11.500,- vč DPH. (díly + práce). V ceně není zahrnuta výměna olejové náplně. Jak je již zmíněno v servisní informaci ŠA : Výměnou podtlakového čerpadla může být intenzita hluku částečně ovlivněna, ale hluk se tím neodstraní
  5. Taky stejnej zvuk a prej podtlakove cerpadlo receno v servise. Neni 100% jisty,ze vymenou zvuk zmizi.
  6. Taky jsem s tim cvakanim byl v servisu a prej to je vysokotlaka pumpa a nezarucej,ze kdyz se vymeni,ze to prestane delat.
  7. Kluci stejnej problém,měl jsem minulou O3 a levy bi-xenon to smazil do leva pri rychlosti 30km/h ale i ve 130km/h srovnal se rovne,az kdyz jsem zastavil,tak koukam,jak po cca 3s se svetlo presouva na stred. Ted jsem O3 omladil a bi-xenony stejnej vysledek,dokonce,kdyz najizdim na dalnici,jedu pravou zatacku,tak levej xenon to pere do leva,jak je tomu na tom videu. v servisech tvrdej,ze je to v poradku samozrejme
  8. Taky jsem mel stejnej problem,pri vetsim zhoupnuti prava strana zavrzala hnusne,kdyz bylo mokro,tak to nedelalo.V servisu samozrejme nikdo nic neslysel. Mel jsem od nich zapujcenou Octavii v sedanu a ta vrzala uplne stejne. Kdyz jsem ji vracel,tak se technik hrozne divil. Moje mela najeto 160000km ta zapujcena 40000km. Ted mam jinou,najeto 15000km a prava strana sem tam zavrze taky,ale podstatne min.
×
×
  • Vytvořit nový...