Přejít na obsah

Tomastr1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomastr1

  1. já dnes dovezl nové čerpadlo, vzal jsem Bosche, tak jsem zvědavý, zda to tím bude. Je to sázka do loterie. Osobně tomu nevěřím, že to bude mít takový vliv, ale stálo 2300,-tak to není zas tak hrozné. Vyměním asi ve čtvrtek.
  2. Občas se mi stane, že nejde nastartovat motor. Normálně přijedu, za pár dní chci odjet a nenastartuju - motor ani neškytne. Auto mám 6 let, stalo se to asi 5x a teď po měsíci podruhé. Většinou vyplácám baterku, dobiju ji, zkontroluju vše co se dá, klapka funguje, chyba na diagnostice VCDS žádná. Koukal jsem i na palivový filtr, nafta tam je, čerpadlo dává. Pak se nějak podařilo nastartovat. Teď nedávno znovu, to samé, až pomohl soused, nastříkal do sání nějaký sprej na start a auto chytlo. Dovezeno do servisu, po týdnu se k tomu dostali, auto chytlo normálně, udělali diagnostiku a včera volali, že jediné co zjistili, že čerpadlo dává malý tlak. Je možné, aby to bylo tímto?
  3. Tak pánové, možná to někomu pomůže, ale podařilo se mi úspěšně u dvou kusů PTC opravit funkčnos...t! ........
  4. Kde prosím stahuješ tyto obrázky?
  5. Dobrý vrakoviště ti dává několik dní záruku na funkčnost, takže nevidím problém za 500,- do toho jít, já mám typ 1K0 963 235 E s řídící elektronikou, to měli jen jedno, ten druhý typ tam měli asi 10x, na pohled bylo vidět, že má napájecí vodiče umístěné trochu jinak.
  6. Tak jsem se dostal ke stejnýmu problému, PTC netopí... dle rad jsem ho měl za 20 minut venku, bohužel, nic se na tom nedá zjistit, vypadá nepoškozené. Návštěva prvního vrakoviště, bylo tam asi 10 komplet topení, ale tento typ byl pouze u jednoho. Koupeno za 500,- a ono to funguje. Nemá to chybu.
×
×
  • Vytvořit nový...