Přejít na obsah

AUTOSTORE

Partner
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Popularita

7 Neutrální

O uživateli AUTOSTORE

Návštěvy profilu

969 zobrazení profilu
  1. Nejdůležitější krok je čištění laku pomocí clay. Druhý krok leštění je víceméně třeba jen na korekci laku. Pokud je lak po čištění v perfektním stavu a pro ty co nechtějí mnoho investovat stačí pouze navoskovat kvalitním voskem nebo použít např. leštěnku s voskem jako je Super Resin Polish, která dokáže v jediném kroku vyplnit lehké škrábance a zároveň chránit lak.
  2. Skla se nevoskuji. Na skla napatlej odpuzovač vody. http://www.autostore.cz/sklo/nano4-autosklo-odpuzovac-vody/
  3. Na vyčištění klimatizace vyzkoušejte tento čistič. Po 25-30 minutách máte auto vyčištěné, zvládne to úplně každý. Není to jen obyčejná voňavka jak si někdo špatně myslí. Sprej ničí bakterie, plísně a spory a další nebezpečné mikroorganismy v celém klimatizačním systému. Nejedná se samozřejmě o mechanicke čištění, ale o čištění na principu chemické reakce. Aerosol v tomto přípravku nepadá jako u jiných přípravků ihned k zemi, ale cirkuluje v interiéru a proto se dostane i do těžko dostupných míst a účinkuje i na svislých plochách a stropnicích. Osobně jsem s tímto přípravkem vyřešil k plné spokojenosti již 5 aut. cz: http://www.autostore.cz/cisteni-klimatizace/meguiars-cistic-klimatizace-g16402/ sk: http://www.autostore.sk/cistenie-klimatizacie/meguiars-cistic-klimatizacie-g16402/
  4. street-dog: leštění je něco úplně jiného, teď mluvíme o čištění. Nejprve lak musíš lubrikovat a jemně procházíš clayem po laku, žádné tlačení na lak, úplně jednoduše, fyzicky nenáročné možná jen časově ale výsledek stojí za to. 100g je dost na to aby ti to vydrželo déle, samozřejmě záleží od zanesení laku. Clay je vynikajíci na odstranění asfaltu, živice ze stromů a dalších nečistot, takže nejen na odstranění náletové rzi. Můžeš si koupit i náhradní samostatný clay a k tomu použij vynikající lubrikant od Autoglymu Rapid Detailer a můžeš čistit http://www.autostore.cz/udrzba/autoglym-rapid-detailer-a-lubrikant-rd500/ Kvalitní Clay od Meguiar's http://www.autostore.cz/cisteni-a-priprava/meguiars-nahradni-cistici-plastelina-g1001eu/ Iron-x ti ti určitě neodstraní to co ti dokáže odstranit clay hmota. Iron-x můžeš, tak akorát použít jako první krok před použitím clay hmoty.
  5. street-dog: co je na tom prosím tě náročné?? Na náletovou rez použijte clay, ale pozor nezapomeňte používat v dostatečném množství i kvalitní lubrikant. Nikdy nepoužívejte clay na sucho. Kvalitní sada se vším co k tomu potřebujete: cz: http://www.autostore.cz/cisteni-a-priprava/autoglym-odstranovani-necistot-z-laku-vpclaykit/ sk: http://www.autostore.sk/cistenie-a-priprava/autoglym-odstranovanie-necistot-z-laku-vpclaykit/
  6. Nano je spíše velká reklamní bublina jako byly teflonové vosky. Nanotechnologie a autokosmetika nemají nic společného. Je to jen nějaký výmysl na základě syntetiky. Dokonce vím o výrobcích kde slovo NANO vůbec nebylo a s příchodem této mediální bubliny si přidali do názvu toto zázračné slovíčko V našem obchodě se "nanokosmetika" prodává, ale do budoucna s ní nepočítáme. Jediné dobré řešení nanodproduktu i cenově je produkt na čelní sklo. Dále bych nešel. Ověřené značky jsou nejlepší řešení. Osobně bych ti doporučil HD vosk pro slovenské zákazníky http://www.autostore.sk/voskovanie/autoglym-tuhy-vosk-high-definition-hdwaxkit a pro české zákazníky http://www.autostore.cz/voskovani/autoglym-tuhy-vosk-high-definition-hdwaxkit Dokonce Autoglym Slovensko udává, že HD WAX Vám dokáže při správném použití vyrobit 50 - 70 aplikaci. Ale samozřejmě jsou i další špičkové vosky, které momentálně neprodáváme. Stačí si vybrat. Ale je to jen můj názor. Nechci se pouštět do žádných debat ohledně "NANO"
  7. Raději tam dej natural vosk. Na nano mám svůj názor.
  8. Konec prahu při zadním kole vypadá nějak podivně, není to zakitované? Pokud to máš prorezlý na skrz, tak nejlepší řešení by bylo vyřezat prorezlý kus prahu a navařit nový a tam kde to je pouze chycené vybrousit a přelakovat. Nanesení Witmanem zmíněného ochranného "hrbolatého" nástřiku by mělo být samozřejmostí.
  9. Ahoj, jedině vybrousit a nechat přelakovat, vše ostatní je pouze krátkodobé řešení. Je třeba to udělat ihned a pořádně.
  10. Hlavně že ty máš v tom jasno Viděl jsem auta které s tím měli velké problémy a nebyly bourané, lak praskal na střeše a kapotě. Ideální je to znovu nalakovat a nejlépe kdyby si mohl být při tom a viděl si jestli to bylo vůbec kitované. http://forum.skodahome.cz/topic/67865-popraskan%C3%BD-lak-na-st%C5%99e%C5%A1e/
  11. Bohužel Allianz má smluvní autoservisy, takže oni vyberou nejvhodnější místo pro opravu. To, že má autoservis pofidérní stránky neznamená, že to nebude dobře udělané. Tyto servisy by měli mít vybrány na základě přísných kritérii a měly by být prověřeny dlouhodobou spoluprací. Ale také bych byl na tvém místě klidnější kdyby se to dělalo v škodovce. Je možné že ve škodovce by ti plechové díly rovnou vyměnili, ale tady ti to budu vytahovat a svařovat (dle poškození). To znamená, že za rok dva ti tam vyleze rez, které se nezbavíš. Vyklepávání plastového nárazníku? Co ti to chtějí dělat horkovzdušnou pistolí?
  12. Promiň, ale to já nevím jak si to kupoval. Neřeš teď kolik dní to auto stálo a kde, radím ti ohledně voskování. A jak jsem ti už psal tyto nové laky jsou zcela vytvrzené už předtím než to ty dostaneš do rukou jestli je to pár dní nebo pár týdnů. A abych se doplnil při novém laku se vyhýbej hlavně leštění(to znamená nepoužívej leštěnky) pokud nebudeš mít časem nějaké menší vady v laku.
  13. Tyto nové laky jsou zcela vytvrzené už předtím než to ty dostaneš do rukou, nemluvě o tom, že to ještě pár týdnu možná měsíců někde stálo, když si to koupil. Pokud máš nové auto, nemáš na co čekat a co nejrychleji to navoskuj. Nejlépe hned první den. Já konkrétně používam HD vosk od Autoglymu. Z toho balení lze navoskovat auto i 20x. http://www.autostore.cz/voskovani/autoglym-tuhy-vosk-high-definition-hdwaxkit
  14. Ahoj, co myslíš konkrétně tím až lak vyzraje? U nano vosků je cena vysoká. U nás prodáváme NANO4 CSC4 Carprotect ale 500 ml balení vyjde na 2.279 Kč.
  15. Ahoj, četl jsem tady, že někteří znovu škrabete čelní sklo po ujetí pár km. Toto se právě stává při použití rozmrazovačů s obsahem vody. Pokud by měl někdo zájem, tak v naší nabídce máme účinný přípravek od Autoglymu, který neobsahuje vodu ani alkohol, takže další námraza během jízdy nevzniká. Je funkční až do -50C a je zcela bezpečný pro lak, gumu, plasty. http://www.autostore.cz/zimni-program/autoglym-rozmrazovac-zamku-a-oken-di500/ Na naší FB stránce si můžete prohlédnout video práce De-Icer, pod soutěží. https://www.facebook.com/autostoreCZ
×
×
  • Vytvořit nový...