Přejít na obsah

Kropin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 054 zobrazení profilu

Oznámení Kropin

  1. Super, díky za nasměrování. Já si říkal že to nemůžu nikde jako samostatný díl dohledat.
  2. Zdravím pánové. Mám jen jeden krátký technický dotaz. Nemůžu dohledat nikde díl ( takové rozbočovací T) co je na vakuové pumpě. Nasměroval by mě někdo prosím? Bohužel foto mám jen spodní části co je na tom vakuovém čerpadle.
  3. Díky za postřehy. Nejspíše se taky už přikloním že prostě mechanika tyto soubory nechce číst i když vše ostatní bez problému. Zkusil jsme všechny druhy DVD i CD a i různé programy na vypalování a stále nic. Budu muset pohledat v okolí někoho kdo by mě to přehrál přes kabel i když to životně nepotřebuji. Zatím děkuji všem a kdyby se někdo našel s novým poznatkem co zkusit budu rád.
  4. Karta by měla být ve správném formátu ale ještě jsem se nedostal k tomu ab, že to zní něco tahalo. Určitě je chyba někde v zavádění. Špatná mechanika mě taky napadla ale přehrává CD zvuk i DVD obraz tak snad by v tom nebyl problém. Pokud se najde někdo kdo by mě mapy přehrál nemám s tím problém. Stejně bych ale rád diagnostikoval kde je problém...
  5. Změna formátu času a data pomohla že již nevyskakuje obrazovka ale asi je teď chyba jinde. Teď stále už asi 10x pořád dokola viz fotky.
  6. Nemám. Rádio zapnuto bez klíčků. Postupuji stejně jako při minulé aktualizaci ale tentokrát s tímto problémem :( zkusím ještě změnit formát času to jsem nezkoušel......
  7. Dnes při aktualizaci na V17 mě vyskočila chyba viz foto v příloze. Mohl by někdo poradit co je špatně?
  8. Pánové dokáže mě někdo poradit s tímto problémem viz foto?
  9. Potřeboval bych radu ohledně rolety kufru. Nedrží mě v zavřené poloze vyskakuje se,, zobáčku" pravé pojezdové kolejnice. Zdá se mě že je kolejnice uvolněná v tapecíru kufru. Nevíte jak tu pravou stranu rozebrat aby se k tomu člověk dostal a podíval co je tam za problém? Předem děkuji za nějaký postup ?
  10. Ještě bych měl jednu otázku. Asi je blbost aby měl spojitost se správnou funkcí klimatizace termostat? Nedávno jsem měnil z důvodu nedostatečné provozní teploty motoru.
  11. Může někdo poradit kdy se spínají ventilátory na chladičích? Mám pocit že se mě norozběhnou a mohla by to být pak i příčina menšího chlazení klimatizace.....
  12. Dobrý den, diagnostika nedokáže odhalit jestli je problém ve ventilu nebo přímo v kompresoru? V letošním roce jsem zjistil že mám velmi podobný problém. SII rok 2010 minulý rok výměna náplně klimatizace letos pozoruji její ,, neuspokojivý" chod.
  13. Zdravím vás, můj problém se netýká klimatizace jako chlazení ale spíše problému přepnutí na vnitřní okruh. Přijde mě jako by se klapka při přepnutí na vnitřní okruh nepřepínala nebo možná jen nedovírala. Řešil už někdo tento problém??
×
×
  • Vytvořit nový...