Přejít na obsah

SirBaron

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SirBaron

  1. A nebyl by tu někdo z okolí Prahy, kdo by mi to udělal ? Centrál si namontuju příští víkend sám, potřebuji jen připojit ty směrovky. (samozřejmě zaplatím) Všem děkuji za odpovědi, ale pro mne je složité se šťourat v té elektronice. Jsem moc opatrný a nerad bych si něco odpálil. Myslel jsem, že to bude jednodušší. Pokud by byl někdo ochotný, pište prosím na SirBaron@seznam.cz , nebo tady na fóru. díky.
  2. Ten spínač mne už taky napadl. Máš představu jak to udělat ? Kam přesně připojit ? Já tedy ten spínač, ještě nevyndaval, ale tuším, že je na něm rovnou i "přerušovací" relé. Nebylo by někde schéma zapojení toho spínače ? Jinak mi asi nezbyde nic jiného, než ho vytáhnout a proměřit.
  3. Děkuji. Zámek je mi jasný. A co když ale komfordku nemám ?
  4. Zdravím. Dostalo se mi do ruky centrální zamykání keetec. Konkrétně CZ FABIA DO. Kdysi jsem ho už do fabie instaloval, takže nebudu mít problém to udělat doma, ale tenkrát jsem neřešil otevírání zavazadlového prostoru ani signalizaci směrovkama. Takže tady je dotaz: V návodu píšou jen informaci, že řídící jednotka obsahuje výstup k otevírání zavazadlového prostoru (fialový drát), u něhož je jen poznámka : "otevření zavazadlového prostoru (-500mA výstup)" Mohl by mi prosím někdo vysvětlit jak tento "drát" funguje ? Stačí dokoupit zámek pátých dveří se servomotorem a tento drát připojit, nebo je potřeba dokoupit ještě něco mezi ? A druhý dotaz: Kam přesně připojit drátky ovládání směrových světel ? Je rozdvojen na levý a pravý, to jsem pochopil, ale opravdu si nejsem jistý kam je napojit abych něco neodpálil. šlo by to třeba na výstup směrovek z pojistkové skříně ? Děkuji za odpovědi a prosím, nepište odpovědi typu, "když to neumíš, tak to neděj" _ps_32keetec-oem-lock-cz-montaz-navod.pdf
×
×
  • Vytvořit nový...