Přejít na obsah

Barbossa

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 149
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    8

Vše zveřejněné uživatelem Barbossa

  1. Já mám teda 206kW ale doléval jsem po 40tkm poprvé 2deci , v 60tkm podruhé to samé , po třetí už v 70tkm a v 85tkm už začalo kapat z vodní pumpy která byla vyměněna na záruku .
  2. Já myslel že TT je na spoření dat . V dnešní době kdy mají všichni mimo Plačky neomezený data mi nedává smysl takže v tom bude asi ještě něco jiného ?
  3. No to si nejsem jistý rok výroby 2013
  4. A další ropák do klubu ? Gratulace .?
  5. Škoda čtvrtek nedám 28 jedu z práce ?
  6. No já nevím a nemáš Kokto bavoráka a golfa . Já teda bavoraky taky nemusím ale těch 500koniku v benzínu jelo rovně pěkně v zatáčkách ten výkon už byl zbytečný protože je to krabice.
  7. A ještě dneska krásný svezení v benzínu ?
  8. No vidíš kliente a já si pořídil ještě psa k dětem abych všechno neprožral ?a neprojezdil
  9. Mě spotřeba naprosto vyhovuje umím s rodinou za 8,5 a když se pospíchá na spotřebu nekoukám . Servis 60tis a 3roky stáří auta je za mnou a 26tis Kč moto jednotka jak vyšitá a na autě je to znát za mě spokojenost .
  10. Jaký dobytci ? Já to mám z německé dálnice když jsem pospíchal domu.? Když jsem týden půjčenou 1.4 tak jsem měl průměr 6,4.
  11. To je v pohodě když budeš chtít dám ti školení ?
  12. Ona tě chvála přejde ale pravda je že pasat na supa nemá . Mě zítra čeká servis 60tis a to bude min jedna Motos jednotka. ?
  13. Vítám do klubu, a přidávám se škoda že nemá motor ? ale pořád lepší než chrochta ?
  14. Okej No moje 206kw má klapky a sousedova 200kw je už nemá .
  15. Tak tu už skončila karentena jo? kdy že bude ta zahrádka ?
  16. 200kw už nemá klapky v koncovkách výfuku možná proto tak rozdílný zvuk .
  17. Jojo hoho moc rumu ? s dědkem .
  18. Sori Stringo nemám u sebe brýle ale Pétrs ví neb čti zákony pro ovce . Petře ja už jsem tam byl za guldenů když se tu kuli pikle o Evropské unii .
  19. No už jsem myslel že to tu zase chcíplo už jedno na co ? já si užívám volno. a od včera začnu jezdit do karenteny nevím do kdy protože jsem v práci ve Tří a za rok na lodi nepotkáme co za jeden den v marketu? děkujeme sousedi ? Odstěhoval jesem se na zahrádku ?
  20. Ty kráso se bude pořádat rouško sraz jo .? ? Petře už mám pro tebe ten holanský sýr za týden jedu domů ale jestli ho nechceš tak příště už neotravuj.?
  21. No já jsem teď v Holandsku a ty to mají na háku prej žádnou paniku je to jen důchodová reforma. Takže Clinte buď v klidu když to dáš dožiješ důchodu.?
×
×
  • Vytvořit nový...