Přejít na obsah

Luk00

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 218 zobrazení profilu

Oznámení Luk00

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak po delší době přidávám aktuální příspěvek a to takový, že KONEČNĚ jezdím. Vypadá to, že se podařilo přijít na závadu, kterou odstranili kolegové z Německa. Auto jsem dal k jinému technikovi, který provedl různá měření a vše se jevilo OK. Vzal tedy ŘJ motoru a poslal jí kamsi do DE, kde to prý prověřují a opravují. V DE zjistili interní závadu ŘJ, která se povedla opravit. Nyní auto frčí, jak má. Doufám, že to tak i dlouho bude ! Všem děkuji za rady a kdyby měl někdo obdobný problém, zde je možné řešení :-)
  2. Tak jsem koupil relé nové, vyměnil a situace stejná :-(
  3. Má tam normálně znak VW a Audi, kód 1J0 906 381A a je made in Portugal
  4. Rozdělal jsem, ale chytrej z toho moc nejsem, viz. foto.
  5. Jelikož se mi zatím nepodařilo najít pořádného technika, zkusil jsem ještě sám doma rozdělat palubovku a vytáhnout relé 109. Toto relé mělo být dle mého technika již měněné ! Napadá někoho, co může být to bílé u kontaktu ? Lze zjistit, jestli je nějaké vadné, či mám koupit rovnou nové ?
  6. Dnes mně auto zdechlo znovu, u chcípnutí opět rozsvícení žhavení. Následně nešlo nastartovat, po chvilce jsem nastartoval, cca 15 sec drželo volnoběh, pak jakoby chtělo chcípnout, probliklo žhavení, ale nechcíplo úplně. Houply otáčky, takhle 2x a pak to zdechlo. Skončilo to odtahem na laně. Opravdu nenapadá někoho, čím to může být ? Přijde mi, že tomu vadí teplo. Mohl by tohle vše způsobovat snímač otáček (G28) ??
  7. Takže opět mě začalo auto chcípat. Situace: Ujel sem 60 km v pohodě, následně šel do restaurace a pak se vrátil k autu, auto nebylo zplna vychladlé. Nastartoval jsem, za chvíli z ničeho nic chcíplo. Nové poznatky: 1) Při chcípnutí se rozsvítilo žhavení 2) při chcípnutí mně 2x cvaklo relé pod volantem 3) párkrát se stalo, že auto nešlo ani natočit. Cukalo, jakoby mělo tendenci naskočit, ale hovno 4) když mě to chcíplo za jízdy, rozsvítilo se žhavení a když sem nechal zařazeno, otáčky naskočily a zas padly a pořád dokola, nakonec jsem radši vyřadil. 5) asi po 30 pokusech auto naskočilo a dojel sem 60 km domu. K čemu mohou tyto příznaky směrovat. Do práce (8km) mě to NIKDY neudělalo, asi tomu vaděj dlouhý cesty :-(
  8. Ok ok, ale stejně mně do toho nehraje ten zvuk, co šel zezadu a následné prasknutí pojistky
  9. @Cosby - Předpokládám, že když nemám prostory, sám shnilou kabeláž nezkontroluju, takže opět technik ?
  10. Difr s haldexem byl měněn cca před 5-ti měsíci, tudíž předpokládám, že kabeláž k haldexu by měla být ok ( když jsem testoval praskání pojistky, bylo naprosté sucho ). Co se týče stabilizace, i k tomu zvuku by se to dalo přirovnat. Problém je, že v mé 4x4 stabilizace není :-)
  11. Nikdo neví, nebo nemá podobné zkušenosti ? :-(
  12. Relátko musí mít nějakou životnost ne, on ho totiž už technik měnil cca před 5-ti měsíci. @psurn - Je pravda, že i mě se již 2x resetoval palubní počítač, teda pouze spodní najeté kilometry a to v nezávislosti na chcípnutí
  13. Na palivové čerpadlo jsme se určitě nekoukali. Pokud by to mělo být čerpadlem, nedocházelo by ke chcípaní častěji, nežli se to děje u mě ?
  14. Přesně to se děje i mně, ale relátka už byla měněná :-( Teď mě ještě přímo na řídící jednotce měnil technik nějakého švába, tak teď zas testuju.
  15. Zdravím, měl bych dotaz. Nedávno jsem zjistil, že nefunguje 4x4 na mé koktě. Zkontroloval jsem pojistku na pozici 31 (5A) a ejhle, byla prasklá. Provedl sem výměnu a chtěl jsem vyrazit testovat. Po nastartování OK, ale jakmile jsem se rozjel a zatočil, začalo se od zadu ( od haldexu ) ozývat takové tupé kovové drnčení ( jako kdybych drhnul kolem o obrubník ). Jakmile jsem narovnal volant a jel rovně, rachot utichl, hned v další zatáčce se to ozvalo znovu a pak utichlo. Zkontroloval jsem pojistku, která byla samozřejmě opět prasklá. Může někdo poradit, co by tam mohlo být špatně, že praská pojistka ? On i ten zvuk nebyl vůbec normální. P.S. - Cca před půl rokem byl celý difr + haldex a náplně měněn z důvodu, že předchozí difr šel do věčných lovišť. Obávám se, že daný technik mě odpálkuje, protože nemám fakturu Díky
×
×
  • Vytvořit nový...