Přejít na obsah

Venca.6

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Venca.6

  • Narozeniny 1.1.1970

Návštěvy profilu

805 zobrazení profilu

Oznámení Venca.6

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Tak jsem se konečně po půl roce co mam Supa dokopal k opravě podsvícení. Samotná oprava mi zabrala asi hoďku a půl, horší to bylo s "kalibrací ručiček" kdy se mi pořád nezdála rafička teploty motoru a budíky jsem následně asi pětkrát rozebíral, abych to dotáhl k dokonalosti. Ledky jsem použil: https://www.tme.eu/cz/details/lw-t67c-t2u2-5k8l/diody-led-smd-bile/osram/lw-t67c-t2u2-5k8l/ Měněno 16ks - vč. Rafiček.
  2. Tak se mi povedlo sehnat novy originaly na inzerat za prijatelnou cenu a jsem spokojen. Mam tam zatim obycejne H7, ale i tak to sviti lepe nez klasicke paraboly, svetlo je lepe rozptyleno. Jsem rad, ze jsem nesel do TYC ale holt to byl rok hledani a cekani :D vsude anglie nebo prodej pouze jednoho svetla.
  3. zatím jsem nepořídil, bazarový helly jsou pouze angláni..
  4. nesehnal jsem, kupoval jsem celý ostřikovač
  5. Tak jsem v kodovani nastavil 0% pro žárovky mlhovek a brzdovek jako parkovačky a anténu ukostřil a rádio hraje perfektně.
  6. Koupil jsem neorigo rádio z Alíku https://www.aliexpress.com/item/4001294048796.html?spm=2114.12010612.8148356.9.3a4b6915J9zBD4 . Montáž ok, ale příjem ruší zadní světla. Pokud mám zhaslé světla, příjem rádia je mnohem lepší než u origo rádia (dříve v garáži 2stanice čistě, s Isudarem nějakých 20) . Pokud zapnu světla, jde při ztlumení rádia z repráků bzučení. Zjistil jsem, že to způsobují žárovky obrysovek - konkrétně ty společné pro mlhovky a brzdové. pokud světla odpojim, nebo žárovky vyndám, tak je ticho. Zřejmě jak nesvítí na plný výkon tak "vrčí" (je to slyšet i poslechem u žárovky). Druhým řešením je anténu neukostřit - to mám jako prozatimní řešení, rádio pak hraje ok, ale příjem rádia je stejný jako u originálu možná o něco málo lepší, nicméně s ukostřenou anténou byl lepší.. Neřešil jste někdo? Reklamaci kvuli tomu řešit nechci, to rádio jinak funguje bez problémů, navíc nemám jistotu zda není problém spíš v mém autě. Zkoušel jsem odrušovač na napájení rádia, nepomohlo, nová originální anténa. Napájení zesilovače mám, zkoušel jsem i jiné, i bez něj.
  7. Ozivim tema, nekdo s vlastnimi zkusenostmi se svetly znacky TYC s cockou? Jak sedi a jak sviti? Shanim uz nejakou dobu a vsechno anglani nebo pouze jedna strana a to se pak obavam, ze bude viditelny rozdil az bych sehnal svetlo druhe. Nove Helly s cockou stoji nesmysl na 13let stary auto.
  8. Taky jsem predelaval koncovky na BKD. Daval jsem z aliexpressu, pasovaly presne. https://a.aliexpress.com/_B1Ewv1
  9. Venca.6

    Potahy

    Začíná se mi prosoupavat origo potah na sedacce řidiče, mám verzi sport - sedačky mají zesílené bocnice. Dá se sehnat samotný origo potah nebo jen celá sedačka?
  10. Táta má taky problém s packou, ale na octavii 1, je to ale ta sama packa. Jede na dalkovy v noci, přepne na tlumeny a tma tak musí zapnout mlhovky. Takže tam mě čeká výměna taky.
  11. Tak nakonec asi packa, dneska mi vyhořela ta na blinkry, tak jsem dal rovnou obě nový, byly zaoxidovany a plný prachu. Fajn práce :-)
  12. Mám problém se sterači. Dneska jsem ráno auto nastartoval a ihned se spustily sterace a nešly vypnout, po znovu nastartovani opět ten samý problém. Po odstavení vozidla na 5h vše ok. Napadá vás čím by to mohlo být?
  13. Mám Fabii 1.9 TDI 2005 a když auto nechám přes noc v mrazu, tak druhý den ráno nejde skoro vůbec zatáčet. Stačí projet pár zatáček s větší silou při zataceni a pak postupně povolí, ale furt to není ono. Po odstavení v teple běží bez problémů, olej byl na spodní hraně merky, tak jsem provedl "výměnu", několikrat jsem odsal z nadobky a dolil nový, tak dnes v noci snad bude mráz a uvidí se jestli to pomohlo. Měl někdo podobný problém? Kontrolka nesvítí.
  14. Napětí do kompresoru nejde když zapnu klimu, takže ten bude snad ok, dia bez chyb, klima naplnena. Počkám až bude tepleji.
×
×
  • Vytvořit nový...