Přejít na obsah

jjjlll

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jjjlll

  • Narozeniny 1.1.1966

Návštěvy profilu

1 307 zobrazení profilu

Oznámení jjjlll

  1. Je tam taková dírka, do které se strčí šroubovák a pohybem rukojeti shora dolu se zámek otevře. (Přišel jsem na to, když sem se v kufru zabouch při seřizování zadní kamery :-).
  2. V uvedeném článku se píše: Zoe s baterií o kapacitě 52 kWh by takto vydrželo 17 hodin, což odpovídá spotřebě 3kWh na hodinu. Dovedete si představit pobyt v autě, kde se topí nepřetržitě výkonem 3kW?
  3. Ono jde taky o to, jak se baterka měří. Je nutný opravdu klidový režim. To znamená mít auto v garáži a trvale otevřenou haupnu. Neotvírat dveře, jinak se auto probudí, rozsvítí displej a na baterce klesne napětí klidně o půl voltu.
  4. A bez toho stahováku ty cívky sundat nejdou?
  5. los pakos, mohl bys zveřejnit průměr a délku, potřebné úpravy nástavce. Nechal bych si to udělat předem, neb štěstí přeje připraveným.
  6. Nojo, vlastně. Já nemám žádnou zkušenost s automatikou FLA. Tam to zřejmě tak bude.
  7. Sem v životě neviděl auto, které by mělo odpruženou polohu pro dálkáče. To by se jako musela ta páčka celou dobu svícení držet? (Nemluvím o sv. houkačce.)
  8. Tak už mi taky FA hrábl na brzdy. Auto před sebou sem pečlivě sledoval, připravenej dupnout na brzdu, FA byl rychlejší. VIDEO.
  9. jjjlll

    Poklice

    mstefl, nedal bys foto?
  10. Také jsem po tom kdysi pátral. Ale téma nezaložil. Takže Ti děkuju za info.
  11. jjjlll

    Zabezpeceni

    OtaH, souhlasím s tebou. Už dlouho podobnou věc praktikuju. Když koupím něco dražšího , třeba sekačku na zahradu, tak po nějaké době, kdy jsem si jistej že nebudu reklamovat, vezmu frézku a na viditelné místo vyfrézuju emailovou adresu pro tento účel zřízenou. To samé jsem udělal na některých dílech v autě. Ovšem tam né viditelně, třeba u světel na vrchní část jinak zakrytou plechem haupny. Vidím v tom přínos jednak ve ztížení prodeje kradené věci a jednak mám nějakou šanci na navrácení. Vím jakej má PČR problém najít majitele kradených věcí. Napíšou dotaz na mail, a hned budou vědět. Pokud bych auto někdy prodával, tak kupujícímu dám i heslo k mailu. Nebo jiná věc, výrobní čísla kol v rodině jsem nahlásil na několik databazí kradených kol jako kradené. Vybral jsem takové databáze, které jdou vygooglit. Pokud bazarista bude mít filipa, a vygooglí si čísla kol, tak se dozví že mu někdo chce prodat kradená kola, dřív než to já zjistím, a pak doufám že zloděje přinejmenším vypoklonkuje.
  12. ski1961, co je to na fotce za motor? Já mám výpustný šroub na druhé straně.
  13. Také jsem se dnes po dvou letech díval na kabinový filtr. Výstelka čouhá viz. přiložené foto. Ale co mne zarazilo, byla netěsnost filtru. Celé dva roky jsem nevědomky dýchal prach ze silnice. Od výroby je tam díra jak prase, to se nedá omluvit. Viz. foto.
  14. Heini, jo tak to se stane hned. Přijedu na semafor a skočí červená. Dobře, nechám SS vypnout motor a čekám. koukám na semafor, sleduju okolí. Skočí oranž, šlapu na spojku a..nic! Kouknu na palubovku a tam nápis - startujte manuálně. No děkuju, SS se nějak rozhodl že dál už ne a v tichosti se vypnul.
×
×
  • Vytvořit nový...