Přejít na obsah

elektronxx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem elektronxx

  1. Ptal jsem se na toto v servisu Škoda, ale dle vyjádření elektrikáře je to v pořádku a není to závada.
  2. Díky, jsem blb, na návod jsem si nevzpoměl. Hezký den.
  3. Jak vyměnit žárovku u osvětlení SPZ (demontovat) u Rapida 2014 . Díky za radu.
  4. Mám v Rapidu 1,2 TSI - 77kW, 6/2014 také baterii 36Ah, 172A. Jezdím v zimě pouze jednou měsíčně a ještě se nestalo, že bych nenastartoval nebo pozoroval pokles napětí. Jinak bez problémů. Hezký den.
  5. Také Rapida chválím, ale po zkušenosti s výměnou žárovky H15 (denní a dálková světla) bych v tomto případě konstruktéry vůbec nepochválil. Ani po mnoha pokusech se mi nepodařilo žárovku H15 rukou pootočením vyndat. V servisu se o to pokoušeli tři pracovníci a až po použití násilí (sikakleště, kombinačky) se podařilo žárovku H15 vyndat (stará po výměně zničena). Nasazení nové žárovky H15 také není jednoduché (musí se vynaložit poměrně velká síla na otočení patice) a nevím jak bych to zvládnul na cestě a ještě v noci. Není na to nějaký figl nebo přípravek? Ale jinak s tímto autem velice rád jezdím.
  6. Malý dotaz: jaké máte zkušenosti s výměnou žárovky H15 u Rapida, zkoušel jsem to, ale opravdu žárovka H15 nejde ani s použití síly povolit (v prezentaci na internetu to jde snadno, ale u octavie). V servisu to povolovali sikovkami (asistovalo pět servizních pracovníků) no hrůza a montáž nové H15 také nic moc. Nedovedu si představit výměnu na silnici a nedej bože za tmy. Není nějaký přípravek na výměnu žárovky H15?
  7. Perfektní práce. Dají se tyto plynové vzpěry objednat? Měl bych zájem. Nelze tento systém použít i na automatické otvírání kufru? Tam by se to lépe uplatnilo. Díky za odpověď a hezký den email: elektronxx@centrum.cz Edit Pawouk - na žárovky se ptej ve správném vlákně. Tady rozhodně ne!
×
×
  • Vytvořit nový...