Přejít na obsah

blahyk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem blahyk

  1. Mám jí pod dětskou sedačkou od 07/2015, vlastní sedačka pod tím vypadá jako nová, najeto cca 30tkm - z 75% sedačka obsazena dítětem, nyní 4 roky. Takže za mne funkci plní velmi dobře.
  2. Co přesně chce aktualizaci? Stačí mít aktualizované všechny google aplikace a k ním vždy poslední dostupnou verzi AA z apkmirror.
  3. Já mám 16" na léto a 15" na zimu. Rozdíl ve spotřebě je u mne v podstatě minimální, max 0,25l/100km (teď jsem to dlouze lovil ze Spritmonitoru vždy průměr několika tankování na konci každé sezóny a začátku další). Já bych menší než 16 na léto rozhodně nebral, na 15 není auto tolik jisté, obzvláště na dálnici, je potřeba s tím prostě počítat. Naopak výhoda 15 se objevuje v zimě při parkování natěsno k překážkám pod sněhem.
  4. Ne auto jsem přebíral někdy v červenci (2015), hned při převzetí jsem se domluvil s prodejcem, že u něj koupím zimáky, ať se v září ozve. On potom poslal nabídku a plácli jsme si.
  5. Já jsem nakonec na zimu zvolil originál alu 15" s A4 Michellinama, prodejce nabídnul velmi příznivou cenu na úrovni plechu s čínama, takže nebylo co řešit.
  6. Záleží na tom jak moc nádrž "dojíždíš", já třeba tankuju pouze u jedné značky a tím pádem beru většinou dříve než je potřeba, ale tak těch 600-700 nebývá problém, můžeš nakouknout sem https://www.spritmonitor.de/en/detail/706381.html...za rok a kus už snad celkem vypovídající údaje, běžný provoz, mix krátkých tras přes týden a dlouhých o víkendu, dost dálnic
  7. Jako multifunkční volant rozhodně ber, komfort ovládání je někde úplně jinde.
  8. Smartlink http://www.skoda-auto.com/en/experience/product-features/connectivity/#SliderModuleWebPart_1
  9. Já jsem někdy něco takového viděl na jednom Samsungu, nemůžu si ale vzpomenou co to bylo zač, jsou všechny stejný. Pomohla úplně nejnovější verze AA v kombinaci s aktualizací všech aplikací v telefonu (měl zakázané updaty u map, frameworku, play služeb atd....). Minimálně všechny google app a služby je třeba mít nejnovější možnou verzi. Co se týče odpojování, zápasil jsem s tím chvilku jak u Lg Flex2 (5.1.1/6.0.1), Nexus 5X (6.0.1), tak dokonce jsem to viděl i u iPhone 6. Vždy byl na vině kabel. Rozhodně doporučuju koupit opravdu pořádný kabel, pro usb-c rozhodně celý kabel, ne jen nějakou redukci a je po problémech. Mě vydrží kabel v max kondici tak max 3 měsíce, rozhodně mu neprospívá nechávat ho v autě :-( Mě se jen občas samo restartuje Bolero při delším použití (2-3 hod) AA, zaplé navigace a přehrávání hudby ze Spotify. Nevysledoval jsem ale žádnou zákonitost, takže naprosto netuším, čím by to mohlo být. Nevíte někdo, jestli není nějaký SW upgrade pro Bolero?
  10. @Dusik6 Dlouho podržet levé tlačítko/kolečko
  11. Mělo by to jít po mocí "play **** ", nemám vyzkoušeno, používám playlisty Spotify a u mne funguje "Play my '*****' playlist on Spotify" edit: Rozhodně vyzkoušet poslední build 1.6.2810 (2825091-release) - Ability to browse your music collection without lockouts while vehicle is stopped
  12. Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka
  13. Pro zajímavost, používám AndroidAuto a absolvoval jsem s ním teď cestu do severního Holandska a zpět, celková spotřeba dat cca 50 MB. Dokonce jsem na místě zjistil, že když si stáhnete offline podklady v mapách (https://support.google.com/gmm/answer/6291838?hl=cs), AA je pak umí používat pro svoji potřebu, ale nejde v nich offline vyhledávat, tzn. musíte si najít bod na mapě a nechat se navigovat k němu. Samozřejmě v offline módu nemáte dopravní informace, ale použít v případě velké nouze se to dá.
  14. Přidávám témeř čistě dálniční zkušenost, severní Holandsko, dohromady za cestu tam (pomaleji) i zpět (rychleji) + nějaké to popojíždění po tamním venkově a městech. S tím, že cesta zpět (90% po D dálnicích) byla za 6,6 při průměrné rychlosti 127 km/h i s 30 minutovým stáním před jedním stavebním úsekem. 2 lidi, téměř plný kufr.
  15. Přesně tak, já byl taky na testovací jízdě kdysi se sedačkou, nejhůře bych řekl, že se vleze taková ta cca 9-18, pak už je to v klidu.
  16. Já to měl v autorizáku za 450 (demontáž, montáž, umytí+ošetření sundaných ALU, kontrola tlaku, vyvážení) + 275 uskladnění. Výměna kompletů, ceny mírně zaokrouhleny, včetně DPH.
  17. No já minulý týden pár rychlejších čistě dálničních přesunů v D (1400 km) s plným autem a spotřeba se ustálila na 7,4, pravda s průměrnou rychlostí 127 km/h ... Po Praze dlouhodobě kolem 6.0, okresky (+ dálnice do 120) kolem 5 - 5,5. Dlouhodobě 5,71 za 13,5 kkm. Naftu nikdy více.
  18. Já teda nevím, sednu do auta, připojím telefon, zmáčknu startovací tlačítko a než se vymotám z parkoviště, tak v menu mám namísto SmartLink ikony ikonu AndroidAuto a jedu. Opravdu to umí telefonu zatopit, já zkoušel Nexus 5,6,5X tam je to celkem v pohodě, dobře mi jede i LG FlexII a G4. Problémy jsem měl velké se Samsungem - S4, S4 mini, S5, S6 - hodně pomohlo hodit tam čisté ROMky, ne ty jejich omalovánky, jinak se mi to děsně sekalo, padalo a bylo sotva použitelné.
  19. VMA: 775 a WB961 mám a řekl bych že v pohodě, vozím na tom zatím pouze jedno kolo v 591 a naprosto v pohodě. Montáž taky v klidu, místa tak akorát.
  20. JJ, notifikace vidět jsou, to máš pravdu...
  21. Motor mě nepřestává udivovat co se týče spotřeby při klidnější jízdě. Toto lze v pohodě dosáhnou celkem nechtěně jízdou cca 1/2 silnice první třídy se silným, ale plynulým provozem (80-100 km/h) a 1/2 dálnicí (115-130). Je pravda, že jsem nechvátal, naprosté minimum předjíždění, prostě to nemělo cenu. Ale po strašně dlouhé době jsem v neděli projel kolem Benešova bez zastavení :-) Na druhou stranu, umím ty litry a desetiny na podobně dlouhé cestě prohodit, stačí "trošku" rychlejší jízda po DE dálnicích.
  22. Např u AndroidAuto musíš být připojen kabelem, takže baterka v pohodě, telefon odložíš dole, dají se koupit krátké kabely, takže nikde nic nepřekáží. Při použití AndroidAuto lze pořád volat z volantu, či ze samotného prostředí na Boleru, sms se dají teoreticky číst a psát přímo v Boleru i při aktivním AndroidAuto a zapnuté navi. V režimu AndroidAuto je tel v takovém tom auto režimu (záleží na modelu a romce), takže třeba neupozorňuje na maily apod, ale i to se dá obejít. Já raději na maily, popřípadě SMS či nějaké messengery v autě nereaguju za jízdy, max na dlouhém semaforu, popřípadě v zácpě, a to si na to vezmu raději stejně tablet, je to rychlejší.
  23. No já bych se k externí (případně Columbusu) už nikdy nevrátil, největší přínos Bolera se SmartLinkem vidím v AndroidAuto, popřípadě Apple CarPlay. Telefon máš vždy u sebe, takže žádný další přístroj, máš online mapy včetně dopravní situace a možnost kdykoliv použít infotainment (tj žádné schovávání telefonu někde pod volantem), k prostředí AndroidAuto (popř CarPlay), online. Už žádné importy POI, zjišťování objížděk, uzavírek, shánění aktualizací map atd ... A myslím, že nářky na online/offline (kvůli datům) jsou dnes po EU skoro offtopic, a osobně snad neznám nikoho kdo by tahal vlastní auto někam mimo EU. Jedinou možnou nevýhodu vidím při použití v místech, kde není žádný signál, těch se ale už tolik dneska také nenajde
  24. Taky to moc nepobírám, holt jsem si na to zvyknul a častěji zastavím koupit něco studeného na benzínce, ledničku kvůli tomu tahat nebudu, navíc bych stejně musel vylézt a otevřít kufr, což není zrovna moc user friendly a mít cokoliv v interiéru co tam nepatří nechci. Velká škoda, sice to nebylo jako z ledničky, ale na udržení příjemné teploty nápoje to bohatě stačilo. Nebo by bylo fajn mít velkou loketku, podobně jako OIII, protože tam chladí také... Jsou to takové drobnosti, podobně jako chybějící loketka vzadu, případně potah sedadel zezadu něčím lépe udržovatelným, za které by člověk klidně připlatil, ale bohužel není možnost.
×
×
  • Vytvořit nový...