Přejít na obsah

Andris

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 017 zobrazení profilu

Oznámení Andris

Nováček

Nováček (1/14)

18

Popularita

  1. Áno to je ono, takhle nějak jsem o tom přemýšlel, že by to šlo zmastit, místo jedné žarovky tam fláknout zdroj. dobré.
  2. Ano na origo kameře je ostřik, takže to určitě budu napojovat, jak píše Korpík toho sajrajtu na zádi v tomto počasí je hodně. Už mám nachystáno 1,5m hadičky a Y rozbočku, tak uvidím co s tím
  3. Na bazosu jsem ju sehnal za 1500 kč, což je luxus.
  4. Mám objednanou park kameru origo z Fóbie MR 2017, já mám MR 2016. Ve středu by měla dojít tak dám vědět jestli to vůbec půjde a co bude potřeba ještě dodělat.
  5. Super moc díky koupil jsem kryt s červenou koženkou a díval jsem se že ve vnitř je vidět plastovej bazmek kterej nejspíš musí jít nějak odklonit, ale nechtěl jsem nic dodrbat, tak se radši ptám. Ještě jednou moc díky.
  6. Zdravím. Potřebuju poradit jak sundat kryt ruční brzdy, podařilo se mi akorát sundat chromovej cupl a tím jsem zkončil, nikde jsem nic nenašel, neví náhodou někdo?
  7. Ahoj klubáci, chci jít do chipu do fóbie 1.2 TSI 81kw. Jsem od Brna tak jsem se díval na profichip v Brně, ale názory lidi tady na fóru mě spíš od nich odradily. Nemají ani brzdu jen vezmou noťas a za pul hodiny naschle. Zajímají mě vaše názory a doporučení na někoho kdo ví co dělá a dělá práci dobře, klidně si udělám i výlet do prahy když to za to bude stát. Děkuji
  8. Jsou na to přípravky od kvalitních autokosmetik stačí hledat
  9. S F3 už jsem byl v Chorvatsku 2x konkrétně na Hvaru cca 1000km, jezdime vždy ve 4 a za mnou sedí osoba vysoká 178cm tedy o 5 cm vyšší než já a pohodlí na jedničku nikoho nic neboli a žádný stížnosti. Vše naprosto v pořádku. Ale najdou se samozřejmě takový kteří mají 160cm a bude jim superb malej, prostě 100 lidi 100 chutí. Když vám je Fabia malá tak si kupte něco většího a nemusíte si potom stěžovat že vas bolí rozmazlena řiť.
  10. Andris

    Zástěrky

    Jo máš recht od novoty jsem je na fóbii neměl a během asi 2 měsíců ďubky na zadním nárazníku takže se daly zástěrky a po roce žádný další hnusny dírky nemám, svůj účel plní na 100% a nevypadaji vůbec ale vůbec špatně
  11. Čau uvažuji o tom už asi měsíc, a podle všeho to ničemu neublíží, naopak zase uděláš něco pro motor, o nějaký zvyšování výkonu mi vůbec nejde jen si motor bude líp cvakat.
  12. Andris

    Žárovky

    Po půl roce zkoušení jsem zůstal na osram cool blue intense v potkávačkách a philips extreme vision v dálkach. Je to podle mě nejlepší možná varianta. Ve svítivosti mezi NBU a extreme vision vede s přehledem philips. A intensky a NBU mají skoro stejnou svítivost ale intensky vic osvetlují značky,chodce atd a maji jasnější světlo. Jinak kdyby někdo chtěl tak potkávačky a dálkový vyměním do 5 minut všechny :-D :-D :-D
  13. Andris

    Žárovky

    Pokud chceš xenon efekt tak jedině osram cool blue hyper, Já osobně je mám a nic lepšího na xenon efekt nekoupíš. Vázně je od xenonů nerozeznání.
×
×
  • Vytvořit nový...