Přejít na obsah

Torro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    103
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

877 zobrazení profilu

Oznámení Torro

  1. Zdravím. Mě se mlží přední světla včetně mlhovka velmi často viz foto. Dle servisu je to normální. Dost mě to ale se … Okolo mě má Scalu několik známých a nikdo to z nich nikdy neměl. Potom moc nevěřím, že se jedná o vlastnost a ne závadu.
  2. Nepotřebuji nový disk, ale kód barvy, abych ji podle něj mohl koupit a disk nastříkat.
  3. Přidám svou zkušenost s výměnou palivového filtru. Filtr jsem zakoupil dle VINka na motor 1.4 MPI 50 KW, kód motoru ATZ. Jednalo se o filtr s regulátorem tlaku 3 BAR. Po výměně auto tak o 20% hůř zrychluje a zvedla se tak o litr spotřeba. Náhodou jsem pár dní poté koukal na historii objednávek na skoda-dily.cz a když jsem v roce 2010 filtr měnil naposledy tak měl tlak 4 bary a auto jezdilo celou dobu v pohodě. Jak je tedy možné, že dle VIN mám mít filtr s tlakem 3 bary, s kterým auto netáhne a cuká ?
  4. Problém vyřešen. Bylo to vadné čidlo. Občas se to prý stane, že se repas nepovede. Snad budu mít teď alespoň rok od řízení klid :-D
  5. Ikdyž je to nově zrepasovaný ? Možný to ale asi je, že se repas nepovedl.
  6. Tak jsem to špatně formuloval. Sepíná se zběsile na plný výkon až z toho blikaj budíky. A to i při stání na místě, když volantem netočím. Problém v elektrice ? Něco konkrétního ?
  7. Neustále spíná jak blázen, ikdyž stojím na místě a volantu se ani nedotknu. Při jízdě začne z ničeho nic posilovat snad na 100% ikdyž jedu 140. K tomu poblikavaj budíky. Jinak žádná kontrolka nesvítí.
  8. Včera jsem vyzvednul auto ze servisu. Řízení po výměně šlo jak po másle. Dneska mi začaly blikat světla jak blázen a pořád se spíná servomotor. Servomotor jsem kupoval repas v květnu a snímač je repas koupený min. týden. Tak buď je v háji ten snímač nebo problém někde v elektrice. V pondělí to zas vrátim do servisu. Už jsem z toho řízení zoufalej
  9. Tak jsem dopadl špatně. V servisu mi sdělili, že od vody, která do řízení zatýkala vyrezla hřídel a nový gufero už nepomůže. Takže kupuje repas řízení.
  10. Dám vědět jak jsem to nakonec vyřešil. Pokud však někdo má možnost to gufero sehnat tak ať tu dá vědět :-)
  11. Auto je v servisu tak to gufero nemám možnost změřit či vyfotit. Taky bych tý manžetě věřil. Do servisu sem volal a prej se to gufero pokusej sehnat tak uvidím.
  12. Už jsem do pár firem co to repasujou volal a nechtěj to geforo prodat. Snad tu někdo má možnost ho sehnat. V servisu mi řekli, že ta manžeta nemusí na 100% ochránit před vniknutím vody a pokud tam zůstane to starý gufero tak propustí vodu na snímač a bude zničenej. Jinak musim koupit nový řízení nebo spíš repas teda.
  13. Tak můj problém se zatýkáním do řízení zjištěn. Manžeta skříně řízení byla poškozená a to gufero co je pod ní a má zabránit vodě aby se dostala ke snímači a vůbec dál do řízení taky. Manžeta jde normálně koupit, ale to gufero nemůžu nikde sehnat. Nevíte kde se dá koupit ? Když ho seženu bude to oprava za pár korun, řízení jsem kupoval před 3 lety a kupovat další se mi moc nechce. Díky za odpověď :-)
×
×
  • Vytvořit nový...