Přejít na obsah

vasino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vasino

  1. A myslíš ze je to náš případ? Myslím ten kolicek,že nám to občas zatrhá nebo při startu zhasne?
  2. A jak se dá zkontrolovat? Musí se vyndat z auta?
  3. Mně čeká asi taky výměna egru. Asi před dvěma měsíci jsem auto nastartoval zakolisali otáčky a hned zhasl motor.Takhle asi čtyřikrát a pak uz běžel normálně.Pak asi po měsíci znovu a naposledy tento týden ve středu a znovu dnes ráno. Diagnostika bez závady nesvítí žádná kontrolka . Údajně se mechanicky poškodí kolícek co drzi klapku egru.Takže jsem se rozhodl že ho radši nechám výměnit.
  4. Ahoj.Chtěl jsem se zeptat jak to vypadá je už auto v pořádku po výměně egru?
  5. Tu emulzi jsem tam nemel. Nebyla zas az tak spinava. Jenom jsem nevedel co to zpusobuje
  6. Za mne ja mam najeto cca 900 km po nahrati softu a vymene setrvacniku vc.spojkove sady a je klid. Klapku jsem tedy taky cistil a delal zakladni nastaveni.
  7. To zhaseni pri startu se ti zacalo projevovat az po nahrati softu nebo to delalo i pred tim?
  8. Ahoj tak ja jsem objednan zitra na to same tak uvidime.
  9. Hmm tak urcite napis . Jsem zvedav.
  10. No nechce se mne tomu moc verit ale elektronicky vse v poradku.Je pravda ze hlavne pri studenem motoru je trochu slyset spojka-setrvacnik ale ze by nejak klepal to ne.Ani neni citit skubani do pedalu. Ze dvou nezavislych zdroju ze skody servise se pry s tim u 1.6 TDI setkaly.Proto se chci zeptat zde jestli se s tim nekdo nestkal nez se pustim do vymeny.
  11. Ahoj .Resim stejny problem jako janes 360.Mel jsem to na diag. Kontroloval jsem korekcni mnozstvi vstrikovacu, egr ,v pameti zavad zadna chyba, provedl jsem nucenou regeneraci dpf (dle diag.20 gr.a skubne si obcas porad. Myslite ze by zavadu mohl zpusobovat volnejsi dvouhmotak ?
×
×
  • Vytvořit nový...