Přejít na obsah

MartinMost

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MartinMost

  1. Děkuji za odpověď. Dělá to pouze někdy, ale ten zvuk pružiny je opravdu hlasitý a zřetelný, dříve to auto nedělalo.
  2. Zdravím Vás, mám Rapida 1.2 TSI 77kW 2015. Poslední dobou, když odemykám auto, tak mi od zámku nádrže jde slyšet zvuk, jako když vystřelí pružina. Zkoušel jsem, zda náhodou nerezonuje škrabka na led nebo víčko nádrže, ale zvuk se ozve prostě z mechanismu zámku. Máte někdo podobnou zkušenost?
  3. Takže rádio je korektně nakódované a NAVI na Maxidotu plně funkční. děkuji
  4. Děkuji za odpovědi. Dokázal by někdo z okolí Mostu rádio správně nakódovat?
  5. Je to RNS 315 ze SuperbaII, takže by to asi měl umět ne?
  6. Dobrý den, namontoval jsem do Rapida MR2014 místo autorádia Swing navigaci Amundsen+, všechno funguje bez problémů, jen mi neukazuje navigaci na maxidotu. Prosím o radu, popřípadě pomoc. Jsem z Mostu.
  7. Dobrý den, děkuji všem za rady. Druhý práh je v pohodě a ani na spodní hraně koroze není, také si myslím že někdo odřel celý práh a takto to jen zamaskoval. U předního kola to je klasika, pravděpodobně tam byla zástěrka a pod ní to takto zkorodovalo, už jsem to viděl na více O1, z druhé strany to mam orezlé na tomto místě jen lehce. U zadního kola je vidět že někdo práh opravoval, je tam i jiná barva.
  8. Dobrý den, chtěl bych poprosit o rady jak opravit korozi prahu na mé octavii. Jedná se o O1 r.v.2002 1.9Tdi 66 kw Ahl. děkuji za jakoukoliv radu
×
×
  • Vytvořit nový...