Přejít na obsah

Prodarny

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

543 zobrazení profilu

Oznámení Prodarny

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, mam delsi problem s tim ze pri prejeti nerovnosti se mi ze zadu ozyva vysoky zvuk, zkousel jsem vyndat rezervu jestli to nedela ona, protoze to pripomina zvuk treciho se polystyrenu. Dale sleduji ze celkove je auto tvrdsi nez si pamatuju. Cejtim tam skoro vse. Napadlo mne jestli to nema nejakou souvislost s tim. Vubec nevim cim by to mohlo byt. Dekuji za rady A00A1A1B-B349-446B-95A9-146CB1699A87.MOV 6F0EE1CF-81B4-4C68-A408-7692C24AE98E.MOV
  2. Prodarny

    Konektor

    Já jsem všechny packy zajistil, dal jsem tam kus sponky od potahu co jsem nasel v autě a druhou stranu sem udělal pacičkama co měl kamarád k radiu. Takže by Radio mělo vyjet, ale ani silou to nešlo, drží jak přilepené. Fakt mne to štve.
  3. Prodarny

    Konektor

    Ne, ten tam není. To mne docela stve ze si navigaci nevyndám sám. Budu muset zase vrážet peníze aby mi to někde udělali. Koupil jsem si totiž AUX kabel přimo do navigace,
  4. Prodarny

    Konektor

    Auto mám po tátovi, je to obyčejná Fabie v kombíku 1.9 tdi. Je fakt že je to v plný palbě a je tam Navi DX + Cd měnič. A ano, byla tam připrava pro tel.
  5. Prodarny

    Konektor

    Zdravím, když jsme s kamarádem chtěli vyndat mou Navigaci DX z Fabie (bohužel neúspěšně), tak při hledání místa jak se tam lépe dostat jsme našli tenhle zajímavý konektor který byl schovaný pod středovým ze zdola středového panelu, asi se někdo do toho už hrabal, viděli jsme i vyndaný kabel z antény a možná proto to nešlo vyndat i když všechny packy byly odjištěny. A já se ptám co je to za konektor, vidím ho prvně. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...