Přejít na obsah

johnny.cerny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení johnny.cerny

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, prosím o radu. Jsem s Golfem (1,9TDi 74kW, 2003, AXR) na dovolené v alpách a když jedu dlouho do kopce tak začne auto strašně smrdět a začne se kouřit z motorového prostoru a z výdechů klimatizace. Nevím zda má někdo nějakou zkušenost na co se podívat? Já osobně jsem koukal, že mám motor celkem oblitej od oleje tak mne napadlo zda se pouze nemůže na tom motoru začít vypalovat? Ale zase je mi divné, že by se ten motor ohřál o tolik víc když teplota vody ukazuje max 90°C a zároveň nevím zda je nějaká možnost, že by se ten kouř dostal do výdechů? Díky za každou radu. Honza Ještě bych se zeptal zda je možné nějakým jednoduchým způsobem ( nemám sebou téměř žádné nářadí ) zapnout sahary nastálo? Zapl bych si je vždy do kopců zda by to pomohlo.
  2. O problému teplého startu vím jelikož jsem strávil hodně času na fórech. Děla to vzdycky za tepla i za studena. Zkoušeli jsme vagem i zvednout startovací dávku paliva a ani na maximální hodnotě nebylo znát vůbec nic.
  3. Zdravím snažíme se s kamarádem odstranit problem na jeho Octavií s motorem 1,9tdi BXE 77kw, nemá na tom žádný chip, najeto cca 170000. Problem je v tom ze vždy když startuje tak točí třeba 7sekund a pak to normálně chytne a už OK. Ikdyz ujede trasu 100km a chcipne a hned chce nastartovat tak zase točí tak 7vetrin. Už se kvůli tomu dělaly nové rozvody, měnily se zhavicky, včera jsme pretesnili vstriky a stále stejne. Zkoušeli jsme i vyměnit autobaterii zda není špatná a také bez úspěchu. Proto se ptám - řešil někdo ten samy problem? Připadne vedel by někdo pomoct? Dekuji
×
×
  • Vytvořit nový...