Přejít na obsah

brujki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

564 zobrazení profilu

Oznámení brujki

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, mam 1.2 tsi 81 kW najeto 75000 a při teplem startu motoru, který cca 30 minut stál se ozve takový zvuk. Stává myslíte, že je vadný přestavovač? Byl jsem ve třech autorizovaných servisech a nějak se nemohou shodnout jestli je to závada nebo ne. IMG_4832.MOV
  2. Auto jsem kupoval loni v červnu. Já je neměnil, ale myslím, že jsou OK. Nebo alepoň při jízdě nepozoruji, že by bylo něco špatně.
  3. Ahoj, prosím o radu. Fabie 2 2008, 1.4 16V, najeto 152 000 km. Vrže mi při točení volantem horní uložení pravého tlumiče. Nechal jsem ho vyměnit v červnu 2020, po čase to začalo vrzat znovu, tak jsem dal auto do autorizáku a řekli, že je uložení poškozené, tak vyměnili znovu (listopad 2020). Vrzání se znovu vrátilo a tak jsem zkusil už jiný autorizák a znovu horní uložení, tak to znovu vyměnili (duben 2021) a ejhle už to vrže nějaký ne týden zase. Od první výměny uložení najeto cca 7 000 km. Má někdo podobnou zkušenost, co se tam může dít, že se to stále opakuje, už jsem z toho na nervy. Jinak je náprava v pořádku, nikde žádné vůle, nikde nic neklepe.
  4. Zdravím po čase. Po výměně čidla spojkového pedálu už motor zatím nezhasíná, otáčky motoru se okolo cca 1200 otáček zbrzdí a do volnoběhu klesnou pomalu. Takže za mě, zatím vyřešeno.
  5. Ahoj, pri točení volantem na místě se ozývá takové vrzání. Ve Škodovce si s tím už nevědí rady. Vyměnili uložení tlumičů, kulové čepy a vrže to pořád. Vždy na pár dní po převzetí auta ze servisu byl klid a začalo to nanovo. Když je chladněji tak to vrže méně. Třeba po ránu není slyšet nic a po chvíli jízdy se to začne stupňovat. Čím je auto víc zatížené, tím víc to vrže. Má někdo nějaký nápad kde ještě hledat? Napadlo mě vyměnit olej v servořízení. Jedná se o Fabii 2, rok 2008, 1.4 63 kW diky za rady
  6. Pravda, že jsem toho s klimatizací od té doby moc nenajezdil, těch horkých dnů bylo už málo, ale u mě to bylo pravidlo, že jakmile jsem zapnul klimu, tak při dalším sešlápnutí spojky to zdechlo zvlášť než se to trochu nachladilo.
  7. Ahojte, také jsem se s takovým problémem potýkal. Kamarád mi poradil vyměnit čidlo spojkového pedálu a přestalo to.
×
×
  • Vytvořit nový...