Přejít na obsah

BMM 8V

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem BMM 8V

  1. No já jsem provedl očištění klapky start/stop nastavení.A výměnu podtlakové dozy na EGR ventil . Předtím jsem ještě provedl kontrolu a očistu hadiček podtlakových vedle posilovače brzd vede do ní myslím cca 14 hadiček.Motor se přestal třepat a škubat .Sehnal jsem tu dozu na EGR ventil cca 1000Kč. Ale koukám že cena nějak zvedla.viz příloha.Problém je takový že v doze je olej ,který poškozuje jak membránu ,tak brání pohybu ventilu otvírat do plna.Olej se dostane do systému přes ventil kolem osky. Klapka start/stop má stejný problém plná oleje. Je podle výrobce nerozebiratelná el. část jde to opatrně a hlavně pak očistit opatrně a složit.(Nastavit!!!!!!)
  2. Ahoj když nastartuješ rozsvítí se světla a zároveň jedou dolů a nahoru do jízdní polohy.něco je sptna když po servisem to nedělá.zajel bych do servisu ať na to kouknou nebo se podivem na ty snímače na nápravách.
  3. Kluci já vyměnil tandemovou pumpu a přestalo skubat tet jezdim na 4 mám kolem 1550ot a nic super.
  4. Nevím kam to napsat.tak jsem zase o 11000lehčí dnes probíhá ve škodovce po těžkém boji výměna kompresoru a chladiče. Samozřejmě je a musí mi provezt proplach systému mě jebne. Škoda ze tu co mi ukradli jsem ne zabezpečil proti krádeži. Ta byla ve 100% stavu.
  5. Ahoj dělal to nějaký amatér mechanik.ale proč to nenapsalo chybu proto že pro ŘJ bylo čidlo ok ale mechanicky poškozene ti diagnostika nenapíše. Na druhou stranu v mem servise by se mehanik ohnul.
  6. Nazdar lidi mám problém s climatronic em když jedu klima šlape jakz takz.Když zastavim začne foukat teplo . diagnostika vše ok.tak jsem to hodil do škodovky bylo mi řečeno pane asi kompresor.tlak na vysokém 6bar požadovaný 0-36 ,zastižení kompresoru 2Nm požadavky 0-18Nm. Pri volnoběhu a okolní teplota slunečno a 19C ve vozidle nastaveno 16C.dik za radu.
  7. Nazdar chlapi mám druhou octavii tu prvni ukradli a měla vibrace kolem 80km/h.ta druha je 4x4 a děla to samé. A jednicka kterou jsem měl předtím dělala to samé . Můj poznatek je ten ze po rozřezaní pneumatik doslo k reziveni kordu a bočnice u pneumatiky.mam od toho i papír přímo od virobce pneu.Pozor muze to delat i uplně na nových pneu protoze v továrně doslo při výrobě vniknuti nejake vlhkosti do výrobního procesu.a je PRAVDA CHLAPI.takze ty vibrace už neřešim.
  8. Ahoj lidi prosím o radu někdo ze chyba kterou sem v kladam říka ze je vadný světlomet a nekdo zase že mam vadný sensor na nápravě?poraďte dekuji.nevim jak vložit foto O1539- neserizeny světlomet 01534-řídící obvod regulaci mororku světlometů V-48 Preruseny/Zkrat na plus
  9. Chlapi už nějakou dobu to tady čtu občasný chvění na bkd při volnoběhu.ja vyměnil EGR klapku za 1000kc a motor si jen šeptal. Nez mi ji ukradli.
×
×
  • Vytvořit nový...