Přejít na obsah

jtrpak94

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jtrpak94

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Za mě bych powerbox určitě nedaval, jednou jsem rozebíral power box od docela známé firmy který se připojoval na rozváděcí lištu paliva. To už mi přišlo divné a nebylo uvnitř, obyčejný odpor který dával jednotce nižší hodnoty tlaku paliva. Cena powerboxu cca 7000,-. Já mám úpravu softu a maximální spokojenost už 140000km.
  2. Teď jsem si vzpomněl že u těch prvních 2.0tdi často praskaly hlavy, nějaká výrobní vada. Zkus ještě nechat otlakovat tu hlavu.
  3. Jestli by nebylo snazší a možná i levnější, sehnat někde celý motor a dat ho tam.
  4. Nevím no, možná by bylo dobré nejdříve vyřešit to tlakovani, protože ten únik oleje ti může podle mě způsobovat to tlakovani. Vzduch se tlačí nejsnazší cestou ven a bere sebou olej.
  5. Jo prominte zapoměl jsem říct že mám dodělávanou klimu, kompresor Sanden, tento výrobce dodával i do koncernu takže si myslím ze ty náplně budou obdobné. Opsal jsem si údaje z kompresoru a vygooglil náplně. Mělo by to jít i s tím originálem.
  6. Co se týče oleje tak si myslím ze do kompresoru by mělo přijít cca 1dc oleje a při plnění se dává asi 10g záleží na typu kompresoru a klimatizace. Hodně se toho dá najít na netu. U moji Fabie 1.9tdi jsem to měl takhle ale mám kompresor se spojkou.
  7. Nebo ještě kloub v poloose.
  8. Z videa mi taky přijde že to spíše hučí, ale podle toho jak to popisujete tak bych tipoval ložisko. V případě Tomáše pravé. Dělal jsem pár aut kde byly ty ložiska dost špatné a znělo to jako takové dupání.
  9. Jen mě napadlo že by to mohli dělat zapečeny pístní kroužky, tlak z válců ti pak utíká spodem do vany a systemem odvětrani do víka.
  10. Ještě mě napadlo, vypadlá pruchodka lanovodu řazení. O víkendu na to kouknu.
  11. Díky zkusím to ale nejde mi do hlavy proč z toho vydechu na nohy jde horký vzduch ale okolo fouká studený. Z jakého místa vychází ten studený vzduch?
  12. Já mám ten samý problém, z vydechu na nohy horký vzduch a okolo zima. Nejvíc je to u středového tunelu a u A-sloupku.
×
×
  • Vytvořit nový...