Přejít na obsah

Jarban

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jarban

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za info. Je to tak. Zde je případně info od oddělení péče o zakázníky od Škody: Montáží neoriginálního příslušenství přicházíte o záruku na součásti automobilu dotčené montáží. V případě autoalarmu se jedná hlavně o elektroinstalaci vozu. Pokud by se v budoucnu objevila určitá závada, můžete být požádán autorizovaným servisem a uvedení vozidla do původního – sériového stavu, aby se vyloučil vznik závady montáží neschváleného příslušenství. (snad jsem neutekl moc o tématu )
  2. Díky za info. Co jsem právě že obepisoval autorizované servisy, tak odpovědi byly, že ŘJ je velice citlivé zařízení a mají zkušenost, že už se stal případ kdy nebyla uznána záruka jelikož prý cizí zařízení ovlivňovalo ŘJ. Osobně vždycky nabízí origo alarm + s DO (nemám DO z výroby). Takže je to takové riskovat? Neriskovat? Do čeho jít/nejít? Tak je to takové zapeklité, co si vlastně mohu dovolit...
  3. S dovolením využiji toto vlákno. Chápu, že by některé hrabání do vozu mohlo porušit záruku, ale jak je to v případě zabezpečení(samozřejmě se obávám, že stejné)? Člověk by si rád zabezpečil auto a ruku na srdce alarm od Škody neumí nic zvláštního. Třeba jako takový nějaký pořádnější (alespoň podle diskuzí to tak je) GSM/GPS alarm od Jablotronu. Žádná jiná možnost zabezpečit si vozidlo není (teď nepočítám pískování skel, či zamknutí řadící páky apod. - myslím aktivní alarmy) aniž by se ztratila záruka? Část nás by si ráda zabezpečila vozidlo, ale jak na to se zárukou z výroby? Kdyby někdo poradil, budu jedině rád.
×
×
  • Vytvořit nový...