Přejít na obsah

barosmilan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

989 zobrazení profilu

Oznámení barosmilan

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Kilometry jsou reálné, u času jsem se překlepl, vycházel jsem z hodnoty 19h na 1000km. Jinak po měsíci po prcní žárovce odešla i ta druhá.
  2. Tak problem vyresen po oprave byl spatne sesazen drzak motoru pod baterkou.
  3. Asi mam uplne jiny motor protoze to tam nikde neni
  4. Mozna otazka uplne mimo, ale kde najdu revizi hlavy motoru? Dle ruznych popisu jsem to hledal ale nikde jsem nenasel na hlave zadne z uvedenych pismen, tak uz nevim kde hledat.
  5. Taky se přidám mám NBU a vydrželi mi cca 32tis. km (odhadem 630hodin ) teda jedna odpadla čekám až odpadne druhá. Místo ní jsem dal provizorně obyčejnou H7 a je to poznat na svítivosti i na barvě světla.
  6. V tom chyba nebude to by byl úplně jiný zvuk a ještě k tomu z převodovky. Něco podobného mi dělá i na OI a tam žádná výměna neproběhla. Někde jsem četl že to můžou být vadné silentbloky v reakční vzpere.
  7. Me ubyde kapalina vzdy na podzim kdyz jdou teploty k nule
  8. Me to zacalo delat po vymene spojky se setrvakem takze predpokladam ze je to ulozeni motoru
  9. Me to dela taky rekl bych ze to ma co do souvislosti se zapnutim posilovace brzd
  10. Kdysi jsem to vše řešil na jinem fóru s tím co jsem kupoval na vnitřní osvětlení. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?/topic/7307-LED-osv%C4%9Btlen%C3%AD-v-interi%C3%A9ru#entry1526128 Přidám také svou zkušenost z výměny interiérového osvětlení za LED: stropní osvětlení přední sedadla: http://www.dx.com/p/...07#.VIjHH2dd29Y http://www.dx.com/p/...79#.VIjGmmdd29Y Stropní osvětlení zadní sedadla: http://www.dx.com/p/...07#.VIjHH2dd29Y Kastlík spolujezdce: http://www.dx.com/p/...09#.VIjGlGdd29Y Osvětlení kufru (bylo potřeba udělat menší úpravu připojení): http://www.dx.com/p/...93#.VIjGzGdd29Y celkově suma sumárum to přišlo na cca 268 Kč což za tu srandu a neporovnatelně větší intenzitu osvětlení stojí :-) (zvláště v kufru je jak ve dne)
  11. Kdyz uz to budete delat zkuste poridit i dokumentaci pro ostatni :-)
  12. Koupil jsem si zabezpečovačku s GPS sledováním TK 103b. http://www.comp1.cz/comp1/eshop/5-1-GSM-GPS-Lokatory/0/5/88-GSM-GPS-lokator-TK103B-GPS-Tracker Zapojoval ji někdo? Potřebuji poradit kam mám na Octavia II zapojit dveřní kontakt (jsou tam 2 dráty + -) ACC se zapojuje na spínací skřínku? Zapojoval někdo to odpojení palivového čerpadla? Je to vůbec bezpečné? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...