Přejít na obsah

Haig

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

1 061 zobrazení profilu

Oznámení Haig

  1. Dnes se mi podařilo aktualizovat obojí. Traffic jde, kalendář se nenačte. Mám MR 2021, Hardware H56 Software 1889
  2. Tohle asi Carista neuměla. Pokud se mýlím, kolegové opraví. Video (na F3 po Fl) se mi na Swing+ podařilo spustit přes Android Auto aplikaci AAAD a podaplikace AA mirror, nebo AA mirror plus.
  3. V aplikaci Car scanner je k tomu dovětek - " Vysoká citlivost plynového pedálu Nedoporučuje se pro vozidla s tempomatem" Nehledal jsem podrobnosti.
  4. Stalo se mi to totiž taky -při kódování pravého mlhového světla přes Caristu a vyřešil jsem to stejně. Díky.
  5. @shmaic Povedlo se ti to opravit ?
  6. Taky mám model A 1 a v pohodě nabíjím EFB. Jak v autě, tak vyndanou venku.
  7. Nicméně tohle je téma o Caristě a zbytečně to tady sk0d@ plevelíte. Zkuste se přesunout do vláken 'Baterie a nabíjení', tam se probírá už léta i ten konektor, který je mmch na mínus pólu. Tečka.
  8. Haig

    Fabia III Facelift

    Díky. To bude možná ono. No čekat na evo už nebudu, tak kdyby vás někdy na silnici brzdilo kombi v barvě posťácké modři, tak se omlouvám ?
  9. Haig

    Fabia III Facelift

    Ahoj, zdá se, že z konfigurátoru vypadl motor 1.0 TSI 81kW. A nebo dělám něco špatně? Každopádně ještě v srpnu tam byl..
  10. Wittmann má pravdu. Šikovnej lakýrník si s tím poradí a udělá rozstřik. Asi před půl rokem jsem běhal po lakovnách taky s blatníkem. Někdo mi to docela šikovně nakop kolenem přímo na hranu, aby to nešlo vytáhnout bez poškození laku. Sranda za 5 tisíc a celolak.
  11. Ano. Proto to kolega chtěl. Bylo to u zadní svítilny. Vypnuto přes Caristu, vypnuto zapalování a následně zkouška.
  12. Fabia 2 RS. Ve verzi 3.7 beta-53 úspěšně vypnuta kontrola prasklé žárovky.
  13. V poho. Tříledková 80W bude ještě o kousek delší, ale o to líp půjde vidět z boku. Místa je tam dost.
  14. Ano, jsou. Momentálně na oficial store varianta 60 w za 11.18$ a varianta 80w něco přes 13$. I tu bych klidně do denního dal, ale nemám vyzkoušeno, nebude-li házet chybu.
  15. Odkaz z Aliexpresu nemám, ale nakupuji ledky od XSTORM Official Store. Logo mají většinou v obrázku u zboží. Mezi ba 15 s je výběr velký, ale po předchozích zkušenostech se SMD diodami, beru do denního svíceni už jen cree diody. Poslední dodávka byla docela expresní- 13 dní.
×
×
  • Vytvořit nový...