Přejít na obsah

Klocek

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

727 zobrazení profilu

Oznámení Klocek

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Má někdo porovnání 2.0 TDI Evo 110 kw u Superba s manuálem a automatem? Hlavně spotřeba, kolik točí otáček při dálniční 130 km/h, atd. Díky.
  2. Studený i zahřátý motor. Měl jsem to ve škodovce na kompletní kontrole auta. Dívali se na to a nenašli nic v diagnostice. Doporučili mi vyměnit svíčky, jelikož jsou tam déle než je zdrávo, takže to snad pomůže. Díky za reakci.
  3. Zdravím, Měl někdo zkušenosti nebo dokáže někdo poradit jakou příčinu může mít mírné cukání motoru při akceleraci u Škody Octavie 1.4 TSI 103kw 11/2014 (kod motoru CHPA). Děje se to prakticky u každé zařazené rychlosti, co jsem vypozoroval, tak zhruba od 1500 do 3500 otáček. Při razantnějším zrychlení ve vyšších otáčkách problém neregistruju. Diagnostika neukázala žádnou chybu, výkon nechybí. Děkuji za odpovědi.
  4. Stalo se někomu, že měl následující problém s tuhnoucím řízením? Občas mi tuhne řízení při zatáčení (většinou jen na levou stranu), ale poslední dobou jsem zjistil, že jen když je zima, například po ránu. :-D Zdá se mi to k smíchu, ale neví někdo co s tím? VAG mi ukazuje tuto chybu: 01598 - Drive Battery Voltage 07-10 - Signal too low - Sporadická Baterka je úplně nová, tou to nebude. Altík taky asi ne, když v normálních teplotách nemám žádný problém. Možná zkontrolovat kabely u baterky, očistit jak tady kolega už psal? Díky. Fabia 1.9 TDI, r.v. 2005
  5. Klocek

    Chyby na VAG

    Zdravím, na VAGu mám chybu 01598 - Drive Battery Voltage 07-10 - Signal too low - Sporadická. Baterku jsem už měnil před týdnem (je možné že je to chyba ještě ze staré baterky). Každopádně mi občas tuhne řízení v zatáčkách (dělá to občas i po výměně baterky, ale už ne tak často). Mohl by to být vadný altík? Že by nestíhal zásobovat servo? Díky.
  6. To mi právě dělávalo u staré baterky. Když jsem stál na místě a točil volantem, tak mi jakoby slabě poblikávaly světla. Teď už to s novou baterkou nedělá.
  7. Zdravím, mám občasný problém s tuhnoucím řízením při zatáčení. Olej v servu mám vyměněný čerstvě. Dělal jsem diagnostiku a ta mi ukázala, že je slabé napětí na baterce (nebo tak nějak, přesně nevím). Tak jsem vyměnil baterku za lepší, ale problém se sem tam objevuje, ale mnohem méně než předtím. Kontrolka řízení nesvítí. Někde jsem četl, že alternátor třeba nestíhá dodávat energii servu nebo můžou být snímače v háji? V případě snímačů by asi svítila kontrola řízení ne? Díky za rady.
  8. Zdravím, Koupil jsem tuto neorig, loketní opěrku do Fabie 1 rok 2005. http://www.nej-ceny.cz/618170/loketni-operka-skoda-fabia-i-textilni-cerna-typ-6y-1999-2007.html Má někdo zkušenost s montáží této opěrky? Poprosil bych o postnutí rad, či rovnou návodu pokud někdo má, díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...