Přejít na obsah

Adyhas

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Adyhas

  • Narozeniny 2.11.1988

Oznámení Adyhas

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. Ano, při běžném couvání mi stačí jedno, ovčem v některých místech se musím řídit jen levým ( ve tmě nevidím, kde je podél cesty kaná, nerad bych zůstal viset), proto ten dotaz. Jinak bych to považoval za vyřízené. Používám ruční naklopení a následné vrácení na uloženou pozici sedadla.
  2. Ne, jde mi o naklopení zrcátka, jako je běžná funkce při sedadlech s pamětí, když zařadím zpátečku. Naklopí se pravé zrcátko, aby jsi viděl třeba na obrubník, případně čáru na parkovišti, jelikož nemáš možnost nahlédnout z okna. Můj problém je, že když couvám (zhruba 30-50 m z kopce v noci) na úzké silnici, tak nevidím pořádně na levé straně za auto (ta silnice je sotva pro auto, z jedné strany břížek s plotem a z druhé kanál). Již jsem kvůli tomu pořídil nové žárovky, ale ještě jsem nezkoušel, zda to bude dostatečné. Proto se ptám, zda je to možné, pokud ne, nic se neděje. :-)
  3. Malý dotaz, lze nastavit sklopení zrcátka u řidiče při couvání,stejně jako pravé? Mám sedadlo s pamětí. Docela mě to štve, při couvání pořádně nevidím. Nejdřív musím sklopit ručně levé, pak přepnout na pravé, aby se při couvání naklopilo, pak držet tlačítko na sedadle, aby se nastavilo do původní polohy.
  4. Tak jsem taky nainstaloval ty samé, jako Mares3. Peněz nelituji, jde vidět nádherně. :-) S výměnou jsem se docela pral, nešlo vycvaknout světlo, ale druhé už bylo v pohodě :-)
  5. @Mares3: Díky za fotky, ovšem stále si nemůžu udělat obrázek o tom, zda svítí více nebo ne :-) Jaký je tvůj dojem? Svítí více? Všiml jsem si, že se nesmí používat na veřejných komunikacích, ale to asi nikdo kontrolovat nebude, že? :-D
  6. Děkuji, tohle přesně taky hledám, jelikož couvám velkou vzdálenost a občas opravdu nevidím ani půl metru za kola (cesta velice úzká a většinou travnatá a průjezd mezi stromy, tak se nemá světlo o co odrážet). Doufám, že tohle můj problém vyřeší.
  7. Tak mě SGS5 na Boleru s Mirrorlink nejde, ani Android Auto. Myslel jsem, že tato sranda bude něco umět, když jsem si ji tam přidal. Zatím nic a jezdím stále s GPS na mobilu. Mám klasický Sygic, ne Sygic Car, který by měl fungovat. Bohužel mi z nějakého důvodu nelze nainstalovat. Byl bych velice rád za Waze, který používám raději.
  8. Já jsem měl 14 km, když jsem přebíral na prodejně.
  9. Tak já také přidám tu svou (Combi manuál bez 4x4). Sice nemám foto, ale na trase Zlín > Frankfurt a z5 spotřeba v průměru 7,3. Na tempomatu nastaveno 140, pár zastávek, 2 lidi a plný kufr. Dlouhodobá spotřeba 7,4 ale nevím, jak dlouho se s tak klidnou nohou ještě udržím :-)
  10. Ahoj, k vynulování dojde (pokud se nepletu) po 99:99 hodinách jízdy nebo 9999,9 km (co nastane dřív).
  11. Zdravím, lze nějak nastavit Light asist, aby mi dálková světla zapnul už od 50 km/h? Pokud nastavím přepínání dálkových světel na automatiku, tak mi zapíná až od 60 km/h.
  12. Tohle jsem měl na fiatu a občas mi to dělalo, že se mi nezavřelo některé okno, vždy náhodně. Nejde o to držet tlačítko, ale když máš např. KESSY, tak stát u kliky a čekat... Já vím, zavři si, než vystoupíš z auta. To je to samé jak napsat na rozjezdového asistenta že se dokážeš rozjet bez něj. Dokážeš, bez cuknutí. Ale je to pohodlnější. A tohle by bylo také pohldnější, než držet nějaké tlačítko či kliku. :-)
  13. A nezkoušel jsi také naprogramovat automatické zavření oken při zamknutí auta? Bez držení klíče nebo kliky? Ohledně těch stěračů se někde psalo, že by měla být zaplá funkce automatického stírání, už nevím, kde jsem to tady četl.
  14. Díky za vyjádření. Chtěl jsem to jen kvůli Sigic, který si klidně koupím, ale pokud to nejde, tak nejspíš bude navi na skle. Ono zase tak často ji nepotřebuju, chtěl jsem to jen kdyby náhodou. Amundsen kvůli tomu asi kupovat nebudu.
×
×
  • Vytvořit nový...