Přejít na obsah

danmark

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení danmark

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Přesně jak píšou kluci. Mám stejnou zkušenost, jen to bylo taky při průtrži. Naštětí jsem brzo našel místo pod střechou. Kanál plný vody a vevnitř koupaliště. Nejlepší je demontovt kryt stěračů za kapotou a pořádně vyčistit celý kanál a hlavně ty zmiňované odtokové kanálky. Vedou do podběhu za ochranný plast. Tak hodně štěstí.
  2. danmark

    chrom kola

    Co je LK??? Chromovat lze, ale bude to "balík". Jestli to není moc členitý disk, tak doporučuji radějio vyleštit a přelakovat. ale ten lak stejně časem zažloutne.
  3. Za kolik prodáš záleží na kupci a tvých schopnostech prodat, ale pro porovnání já prodal před cca 4-mi měsíci moji "stříbrnici" ve stejné výbavě jak píšeš, jen bez klimy,a bez faceliftu, r.v. 1997 najeto něco pod 170tis km, dal jsem to na stare plecháče a prodejní cena 115tis kč, ale dával jsem to do áček, takže mohla být ta ceny vyšší.
  4. Už se tady o tom někde psalo a bylo to myslím za velmi podobnou cenu. To umístění do lišty se mi zdá šmrncovní, aspoň nemusíš řešit lakování. Kudy jsi pak táhl kabely až dopředu. ŘJ jsi přilípnul na blatník vzadu zevnitř že?
  5. No tak to bude nejlepčííí koupit si P 307
  6. danmark

    Zimní pneu

    Já letos poprvé obul NOKIAN a hnedle jejich novinku WR G2 (obuto za 6 600kč) a jak na sněhu, tak břečce i suché cestě jsou skvělé. Alespoň dle mého subjektivního pocitu. Porovnávám s Michelin Alpin z loňska.
  7. Tak se pochlub ne? Přihoď nějaké foto
  8. No to si snad děláš kozy ne?? Promiň ten výraz, ale to je fakt maso. :kuk: To bych asi nedal. Já jsem podobný týpek, "problémový zákazník" když tam už s něčím musím tak si taky ohlídám co a jak. To poté, co mi dolívali kapalinu do ostřikovačů do úplně plné nádobky - dolil jsem před příjezdem do servisu. A když jsem juknul na fakturu a ptal se, co to tam dělá, tak si ještě vymýšlel že to tam nalil. Děs. Omlouvám se za odbočení od tématu "prahy..." Jinak taky zvedám pouze hydraulickým heverem. Na první Octě jsem musel jednou dělat defekt a na prahu (na tom lemu) to bylo znát. Zvedáno origo zvedákem.
  9. No jak to můžeš vědět, že původní majitel nic netuší, třeba to tady pročítá a směje se. Anebo užzpytuje svědomí. Každopádně je to sviňárna. Přeju hodně štetí při "vyjednávání" a hlavně dobrý konec, jak jsme pochopil jsi s auťákem spokojený, takže asi slevička. Dej vědět, jak jsi dopadl.
  10. danmark

    Zástěrky

    Jj, jen starší kousky měly zástěrky automaticky. Na ten předek jsou praktické...
  11. danmark

    prosim poradte

    No normální černá skříňka jako v aeroplánu. Když to někde nabuříš hned budeš vědět kde jsi udělal chybu lol Ale teď taky chvilku vážně: připojuji se k názoru že to mohlo být firemní auto. Něco poboného jsem viděl na firemních autech v Itošce. Ale nemělo to žádný vypínač.
  12. Jj, měl jsem to taky tak ne F Tempra. Jinak u Octy ještě jedna rada, kdyby byly ty šrouby na plecháče dlouhé. Pořídit si na zimu taky elektrony
  13. Jj, normálka otevřeš klíčem mechanicky dveře řidiče, nebo spolujezdce. Praktická zkušenost - nabíjel jsem baterku. A hrklo ve mě pořádně, protože mám použitelný zámek pouze u řidiče.
  14. Nesetkal jsem se s tím taky ani z vyprávění a to mám ve svém okolí myslím dost "octaviánů" . A já osobně jsem nabíjel zrovna dnes a klíček jsem zapnul až po připojení baterky a ........ No nic se nestalo
×
×
  • Vytvořit nový...