Přejít na obsah

jirkaf60

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jirkaf60

  1. Připojím i poznatek z mojí závady. Auto hlásilo Závada kontrola tlaku v pneumatikách, ParkPilot je momentálně nedostupný, a teploměr ukazoval jen pomlčky. Závada byla ve vadném čidle teploty vpředu vlevo před chladičem.
  2. Mě to neupozorní při zapnutém rádiu, po otevření dveří rádio zobrazí, že nemám zapomenout mobil a na světla to nereaguje. Při příchodu a otevření dveří to hlásí zapnuté světlo.
  3. Já je tam mám taky od prvního připojení SAMSUNG S4 mini, Android 4.4.2.
  4. Toto je ofifielní vyjádření od Sygicu: Dobry den, nanestastie vas telefon Samsung S4 mini ma funkcionalitu MirrorLink pocas jazdy zakazanu. Z tohoto dovodu nie je mozne aplikaciu Sygic pouzivat za jazdy. Je to nedostatok telefonu, ktory nevieme ovplyvnit.
  5. Mám také S4 mini, MirrorLink to má 1.1, tady je odkaz na "Sygic MirrorLink Navigation" sedmidenní zkušební verze https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.incar&hl=cs v pohodě se to spojí, pustí navigaci, ale po rozjerdu to napíše, že není možné používat za jízdy. Někde jsem četl, že to chce nějaký certifikát, budu hledat. FIII Style, Bolero, S4 mini Android 4.4.2
×
×
  • Vytvořit nový...