Přejít na obsah

snake300;

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem snake300;

  1. Ok pecka ! My jsme to tušili, že podběh nebo ten nárazník, ale nechali jsme to tak...raději si to zjistím. Jinak jsem řešil olej vlastně (to je pod plechem) a origo tažný co mám na klíček...kterej nemám že tak jsme ho jen natřeli, bylo už orezlé...
  2. Děkuji bál jsem se, že to tu už někde je, ale nic jsem nenašel... Hele nene jen mi odešla, diody neresim asi, budu svitit mlhama :-) No plech byl dole, pekný břemeno ale to nám nepomohlo, tak asi ten narázník a je to levá mlhovka, tak asi ten podběh... PS: Jak to měníš ty ? vidím že máš Scout.
  3. Dobrý večer kolegové, dneska jsem koumal v kolegou, jak se u Scout dostat k mlhovému světlu (levá strana). Google mi poradil jen toto: "Nevím jak u Scoutu, ale RS musíší na levou mlhovku sundat kolo a podběh a na pravou sundat nárazník. Je to pakárna." Shora se tam dostat nedá, nemám ruku jak brčko od coly. Má s tím někdo zkušenost ? Servis živit nechci. (stejné to bude určitě i u krásné RSsky).
  4. Kolik zhruba vypije ? Ať vím, jestli koupit větší, menší nádobu.
  5. Ahoj no já mám problém vůbec se na ně dostat :-D Já mám Scout. Vidím, že má RS. To je stejné ne ?
  6. Ahoj, tak snad to budeš mít ok. Já mám tento motor ve Scoutu. Mám to udělané s plynem. Kolik máš průměrnou spotřebu ? :-)
×
×
  • Vytvořit nový...