Přejít na obsah

saly.pce

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

609 zobrazení profilu

Oznámení saly.pce

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To Admin: omlouvám se za chybné vložení témata, příště si dám pozor To ostatní: Děkuji za info a názory. Je fakt, že 20 je extrém, ale zase proč ne. Uvidíme. Min. chci 19, to auto mám spíše na parádu než na nějaké extra ježdění a chci si ho udělat hezké. Kdyby ten co tu objednal ty 20 měl na prodej 19, tak by byl rád za info.
  2. Zdar lidi, tak se chci podlit o svoje postřehy z dovolené. Jeli jsme Itálii ve 4 lidech a plně naložení opravdu až po strop. Cesta tam, rychlosti dálnice 130, mimo dálnici 90-100 - spotřeba 6 litrů. Cesta zpět ve 2 lidech, převážně okresky 50-100 - spotřeba 5 litrů. Musím říci, že mě ten motor docela mile překvapil. Dlouhodobé spotřeba je 6.2 litru.
  3. Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s 20" koly na Superb II? Zajímalo by mě, zda se tam vejdou, jestli jsou případně nějaké komplikace, co se musí odstranit a jak je to se zápisem do TP.
  4. Ahoj všem, tak jsem si taky pořídil 1.4 TSI. Rád bych se zeptal, má tu někdo zkušenost s načipováním? Pomůže to motoru a je spotřeba lepší? Ne že by byla špatný, dlouhodobá po předchozím majiteli je 7,2, já jezdím okolo 6,5. Ale řijde mi, že by to motoru hodně pomohlo. A můžete někoho doporučit?
  5. Zdravím všechny, je tu nějaká dobrá duše, za kterou bych se mohl zastavit (Praha a okolí) a odblokovala by mi za úplatu Columbuse v Superbu 2011? Minulý týden jsem ho přivezl a nějak na to nemám čas budu raději, když to udělá někdo povolanější, než jsem já.
×
×
  • Vytvořit nový...