Přejít na obsah

baampi

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem baampi

  1. Skrz program vagcanpro plus kabel z číny.. baterky v klíči jsem zkusil vyměnit, beze změny. Ostatní jednotky se dostanu - motorová, airbagy atd..
  2. Zdravím, včera během večera jsem se díval u Škoda YETI 2011 na chybové hlášky co hlásí palubák, díval jsem se na kódování apod. Zjistil jsem, že nefungujou zadní mlhovky ale to je nyní vedlejší. Přestal fungovat dálkový ovladač na zamykání / odemykání auta. Do nastavení dálky jsem se vůbec nehrabal. Klíč jsem zkoušel podle návodu strčit do zámku dveří stisknout libovolné tlačítko a otočit dle jejich popisu směrem odemknutí. Bohužel klíč stále nefunguje a nefunguje ani starší klíč, který byl uklizený ve skříni. Kontroloval jsem pojistky, žádná se nezdála špatná. Když jsem se chtěl podívat nakonec ještě znovu do jednotky centrální elektriky, tak už mě tam diagnostika nepustila - nemohla se spojit.. Každopádně auto jde normálně odemknout ručně klíče, stahovat okna také jdou apod.. Ještě zkusím dnes odpoledne vyměnit baterii v klíči, ale tomu moc nedávám jelikož oba klíče blikají.. Napadá někoho, čím by to mohlo být? Předem moc děkuji.
  3. Sháním maxidot na superba 1 v naftě 1.9tdi 96kw, ale myslím že je stejnej i s 2,5tdi. Ví někdo o nečem klidně i s hůř svítícím displejem a i bez pinu.. Díky.
  4. Jenom tak trošku k tématu, k zapojení dvou drátů není třeba nějákejch relé, či podobnejch věcí aby sami zhasínaly. Každý naše auto na to má přípravu a stačí jenom správně zapojit plusovej kabel a je hotovo. Je k tomu potřeba jenom jeden pin s kabelem ( origo ve škodovce asi za 80 kč dva piny na kabelu - tak velkej pin aby padnul do svorkovnice, do který se zapojí vypínač světel.) Je tam neosazenej pin, do kterýho jde konektor TFL - je to přesně +12V která běži při zapnutým motoru a při zapnutí parkovaček/hlavních světel se automaticky přeruší a nejde žádnej proud. Takže dát pin do svorkovnice, kam dosedá TFL, na něj napájet pojistkový pouzdro s pojistkou, natáhnout kabel do motoráku kolem ŘJ a jenom propojit světla. Rovnou tam lze i ukostřit na šroub kolem pojistkovky. Práce na 10 minut a nejefiktvnější, žádný relé a podobný věci... Měl jsem to takhle na svým passatu (rv 99.) na bráchoví B5,5 je to taky tak a na superbu to mám taky
×
×
  • Vytvořit nový...