Přejít na obsah

ZdeněkTr

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 656 zobrazení profilu

Oznámení ZdeněkTr

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. :-) ne to kopíroval moje fotky :-) už si to přesně nepamatuju ale nic složitého to nebylo, myslím že tam jsou dva šroubky zespodu zrcátka ty povolíš a pak to je jako ježek v kleci :-) natáčíš a jde to ven :-) našel jsem to :-)
  2. Myslíš to original pipání :-) ? Kdyz odpojiš original jednotku tak to přestane , nebo najít original reproduktor , jsem ho chvilku hledal ale nenašel , mel by být nekde vzadu u zadního sloupku na pravé straně ale jak píšu přestane to pípat kdyz odpojis jednotku takze jsem ho přestal hledat , a Sencor čidla maji i stejný průměr takze neni vůbec žádná potřeba upravovat při montáži ty original díry :-) original jednotka je v kufru na prave straně pod tapecem jak je otvírání nádrže :-) odpojíš a je ticho :-)
  3. tak jsem to nevydržel a originál vyndal :-), fungoval jen když nebylo nastartováno :-) takže kdyby nekdo chtěl prodám 4ks funkčních čidel (zkoušeno na jiném autě i při nastartování) a funkční jednotku (taky vyzkoušená) někde jsou špatné kabely v SUPOJ :-) ale už funguje dal jsem tam SENCOR a pípá krásně, má i kontrolní tón při zařazení zpátečky :-) se sundáním nárazníku práce na cca 1 - 1,5 hoďky :-) a hlavně SENCOR sada 399,- :-) :-) :-)
  4. ahoj, prosímtě koukal jsem že jsi kdysi dávno :-) rešil problém s parkovacím asisitentem že funguje jen když není nastartováno :-) mám to samé, podařilo se ti to nějak vyřešit ? :-) díky za odpověd Zdenek

    1. jozzef17

      jozzef17

      ahoj. bolo to zavisle od pocasia. ked bola zima a mraz tak to blblo az do jari a cez leto opat klud az do jesene

    2. ZdeněkTr

      ZdeněkTr

      :-) :-) tal to mám stejně :-)

  5. ahoj, prosímtě koukal jsem že jsi kdysi dávno :-) rešil problém s parkovacím asisitentem že funguje jen když není nastartováno :-) mám to samé, podařilo se ti to nějak vyřešit ? :-) díky za odpověd Zdenek

  6. zdravím, je ještě někde fotka nového a starého zámku? a rozdělám zámek bez klíče? mám ho už vyndaný a zadek odělaný ale nejde vysunout .-)
  7. Na to se chystám :-) myslíš ze podle návodu tady to zvládnu ? Úplně nemehlo nejsem :-) jeste se optam kdyz zamykám zevnitř tlačítkem u stahování okynek tak se my jednou tak za 5-8 zamčení nezamknou dveře u spolujezdce , to bude spatny zámek ? Jestli si ho mam sehnat dopředu :-)
  8. Neni tu prosim nekdo z okolí Trutnova u koho by se dalo udělat pretesneni stahovaček nebo by mi to udělal , nemůžu najít mechanika který by mi to udělal , nemám garáž a nářadí tak nemám kde to udělat :-( , tady v okolí žádný "normální" mechanik nema čas :-)
  9. umí někdo v ČR prosím předělat zámek PROCHY603 už asi nefunguje :-) potřeboval bych ten v kufru udělat na můj klíč
  10. ach jo :-( tak to je asi ta hlava rozbita ? protože ten mechanizmus funguje tak že nechanizmus co vytahuje hlava (čudlík) je v různých polohách jinak vysoko mám 2 ks těch nechanizmů a oba to dělají stejně ?
  11. fotky čudlíku :-) jak vám to prosím funguje na Tiptronicu :-) když je v P N D - tak je uplně vyjetý R 4 3 tak je tak na půl na když je v poloze 2 tak je skoro celý zatlačený nemůžu si vzpomenout jestli to tak bylo předtím nebo jestli to je rozbité ?
  12. :-) mám taky špek :-) originál sada, když nemám nastartováno a zařadím R tak čidla fungují , když nastartuju tak nic ticho ani pípnutí ... neměl jste někdo něco podobného ?
  13. jen pro upřesnění, když je páka TIPTRONICu v poloze třeba 2, tak to tlačítko nahoře na levé střaně je normálně vyjeté ? :-) že :-) jako když je to v poloze P :-) a co se týče dílu volič převodovky :-) 4B0 713 041 to je spodek té páky :-) tak za tím číslem jsou zůzná písmena R,M.... netušíte jestli je mezi nimy rozdíl nebo to je jedno jaké tam dám ? :-)
  14. Když se něco s.re :-) tak pořádně :-) , nesetkal jste se někdo s tím ze se přestal vracet ten "čudlik" vlevo na řadící páce tiptroniku ? Kdyz jsem oddělal páku tak se mi v některých rychlostech R, 4,3,2 zastaví takový ten plast co vyjíždí nahoru a pak jde přeřadit, tak nejde zasunout úplně dolu :-(
  15. díky, koukal jsem pod koberec u spolujezdce a tam je sucho, počitač převodovky a konertory jsou uplně jako nové, tak se asi podívam pod auto na ten spínač F125 ale co jsem koukal tak ho nikde nemůžu najít že by šel koupit :-( tak mám trochu strach co s tím :-( už jsem něco našel :-) http://forums.vwvortex.com/showthread.php?6110864-VW-Audi-tiptronic-F125-transmission-range-sensor.-P0706-%28gear-positioning-sensor%29 Tak byl spatny jeden drát od tohohle spínače :-)
×
×
  • Vytvořit nový...