Přejít na obsah

lsd-x1

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lsd-x1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, Omlouvam se pokud je tu na to specializovany thread ale chci se jen zeptat ze by oprava tohoto dilu stala 10 000Kc. Mechanik mi pichl aut na diagnostiku a rekl ze je potreba vymenit nastavovac vackovych hridelu a ze je to narocna oprava ktera vyjde cca na tech 10 000. Je to nesmysl?
  2. Diky za info vsem, PetrAT preju hodne stesti at to nakonec vyresis, vypada to ze v mym pripade je to happyend protoze po instalaci noveho Skoda cerpadla auto nejen ze startuje ale chova se celkove lip, pri popojizdeni necuka a akcelerace je vubec celkove plynulejsi. Takze v puvodnim servisu jsem se omluvil za to ze jsem byl Neverici Vlasak a snad auto bude zas nakou tu dobu fungovat..
  3. Hm tak v dalsim servisu mi taky rekli ze pro benzinovy ctyrkoly to cerpadlo stoji 6k minimalne. Ze prej na predokolu stoji 1,5-2k. A tady kolega taky rika ze tam patri drazsi: http://forum.skodahome.cz/topic/123700-18-t-rs-nestartuje-tarotuje/ Takze zrejme musim mit tohle http://www.srovnanicen.cz/q/1J0919087G/ . Myslel sem ze si v tom servisu ze me jenom delaj kozy a zkousej co mi muzou nakecat jakozto ajtakovi, sem si rikal co s tim ma 4x4 sakra spolecnyho, ale postupne zjistuju ze na 4x4 je drazsi uplne vsechno no S nastartovanim az do toho dne nikdy nebyl zadnej problem, napoprve v zime v lete, ale je fakt ze 1) uz delsi dobu sem slysel to mirny huceni, 2) pri plnym netahlo 100% plynule, jakobych semtam lehounce ubral, otacky sice furt letely nahoru (kort po chipu od minuly zimy), ale nebylo to perfektni. A za 3) pri popojizdeni na jednicku to docela cukalo, coz sem pricital svy nezkusenosti (ridim 3 roky) jenze v jinejch autech sem to nezazil.. Treba to cerpadlo vsechno vyresi a bude to lepsi nez kdy driv (to cukani i kolisani zvuku auto dela co ho mam, tj. uz rok a pul ale nebylo to odrazujici vzhledem k super stavu zbytku auta).
  4. Zdravim, jsem tu novej tak se omlouvam pokud jsem to tema zalozil spatne. Vcera jsem nemohl nastartovat octu (1.8T 4x4, r.v. 2003) tak byla odtazena do servisu. Jako na potvoru v servisu zacala startovat bez sebemensiho zavahani ale stejne mi rekli ze podle huceni pri startovani je asi spatny palivovy cerpadlo. Dneska mi volaj ze tam daj novy z druhovyroby a to za 6000, coz se mi zda moc. Podle letmeho googleni by nemelo stat vic nez 2000. Chteji me fakt tolik ojebat nebo je to primerene?
×
×
  • Vytvořit nový...