Přejít na obsah

Vondry89

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Vondry89

  • Narozeniny 10.10.1989

Oznámení Vondry89

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, snazil jsem se to tu vsechno peclive procist. Mam bych rekl dost podobny problem jako jiny. Kdyz s zahratym motorem pridam tak od cca 1800 do 3000ot (3 kvalt a vyssi) auto skube. Jakoby mi prokluzovali kola a sahala do toho elektronika. Pri takovych rychlostech prokluz kol nehrozi. Po precteni rad jsem vymenil zapalovaci kabely. Bohuzel bez ucinku. Ted pujdu objednat svicky, ale nenapada vas i jina pricina abych kdyztak kouknul i na jine veci. Diagnostika zavadu nehlasi (mam jen tu bt diagnostiku s mobilem). Na volnobeh otacky nekolisaji tak si nemyslim, ze by to byla skrtici klapka. Po vyjeti nadrze mam v planu dat vyssi octanove cislo a vif.
  2. Ja dával obdobu powerpipe, ale teda za pulku ceny i s záslepkou (Nemá přírubu pro snímač tlaku). S tim, že neni třeba upravovat ŘJ. No a teď při výpisu před chipem vyběhlo z VAGu, že je chyba na EGR. Takže i když mám 2002 tak sice žadnou chybu na palubce neukazoval, ale do ŘJ ji zapsal. No jednoduchá pomoc při chipu, že ten EGR odpojil i v softu. Před tím než začnete říkat, že stačilo jen zaslepit a nedávat power pipe, tak řeknu že mi zhášecí klapka nešla už dýl. Měl jsem ulomenej přívod podtlaku ke kotvě zhášecí klapky. Tak než schánět jinej EGR nebo opravovat tenhle, jsem to vyřešil takhle. Beztak nezkušené ucho ani nepozná, že tam není. A jestli je to pro motor horší netuším, dal jsem na zkušenosti lidí co jí nemají už dýl.
  3. Ja nechaval delat repas tady. http://turboservisplzen.webnode.cz/ Dal jsem mu to v utery a v sobotu dopoledne bylo hotovy a to by slo asi jeste driv, ale musel jet nekam pryc... Jinak turbo bylo pekny, dostal jsem stary veci co se vymenili, spoustu cenych rad a konecne nepada do nouzaku :-)
×
×
  • Vytvořit nový...