Přejít na obsah

-=Ales=-

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení -=Ales=-

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No, to jsi mně fakt nepotěšil... ) I přesto díky za pomoc
  2. Chci je mit jen jako zalohu, co kdyby... Ve Skodovce mne varovali (mozna i strasili), ze pro tento rozmer kol neni zadne schvaleni, ze tam zadne nemohu davat, ze si rozbiji podbehy, urazim cidlo ABS atd. Nechci asi uplne koupit nejlevnejsi sunt z hoby, ale koukal jsem se treba na Pewag Brenta 9 vel 73. Cena je fajn, jsou tenke a urceny pro vozidla s malym prostorem v podbezich. Nemate nekdo s temito retezy zkusenosti???
  3. Ahoj, mam OII RS CR, pred mesicem jsem zakoupil kola na zimu v krasnem rozmeru 225x45xR17. Bohuzel ted zjistuji, ze koupit zimni retezy nemusi byt az tak levna zalezitost ... ( oba konfiguratory Thule i Pewag mne zkazily radost z kol. Retezy jsem za 10let pouzil snad 1x. Nechce se mne investovat do retezu 6tis. Nemate zkusenosti s levnejsimi variantami. Myslim ze cena do 2tis by byla ok, kterou bych ze ne chtel dat. Diky za rady!
  4. Ahoj, neměli by jste nekdo prográmek na odblokovaní obrazu u Columbusu pro Octavii II RS, rv 2011?? - Delivery Part number: 3T0035680E - SW Version: 3984 Diky moc! Aleš
×
×
  • Vytvořit nový...