Přejít na obsah

teedy

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem teedy

  1. teedy

    Brzdy

    Přesně jak je popsáno v článku se mi stalo. Teď po vyjetí z garage několikrát zabrzdím a problém se mi zatím neopakoval.
  2. teedy

    Brzdy

    Od začátku ztuha
  3. teedy

    Brzdy

    Taky si myslím že to není normální.Ono nejde o to že by to brždění bylo slabé.Pedál prostě nejde normálně sešlápnout,musím se do něj fakt opřít co největší silou.Nebo povolit a sešlápnout znova,potom už brzdí.Zatím se mi to stalo dvakrát.Poprvé jsem se zpotil až na prdeli když byl předemnou kamion a už to vypadalo že nedobrzdím.
  4. teedy

    Brzdy

    Tak koukám že máme asi stejný problém.
  5. teedy

    Brzdy

    No dá se říct že vůbec,pedál je tvrdej že nejde sešlápnout. Když ho povolim a znovu sešlápnu tak už to brzdí.
  6. teedy

    Brzdy

    Zdravím, poslední dobou se mi několikrát stalo že při sešlápnutí brzdy auto nebrzdilo a pedál byl natvrdo.Až při několikaterém prošlápnutí vše v pořádku.Vždy se mi to stalo po dvoudenním stání auta v garáži,potom cca pětikilometrová cesta prakticky bez brždění.Jedu celou cestu po hlavní a až při brždění k odbočování na vedlejší nastane tento problém.
  7. Já to taky tak beru. Protože už u màm obuto s indexem 84.
  8. Vše jasné,okna se nevoskují. Koupím odpuzovač. Dík ☺
  9. Možná blbá otázka. Chystám se o víkendu voskovat auto , voskují se i skla?
  10. teedy

    Zimní pneumatiky

    Díky za Vaše názory. Pár korun bych neřešil,ale mám možnost koupit tyto gumy za 650,- kus.Nastavím teedy na počítači maximálku .
  11. teedy

    Zimní pneumatiky

    Jak je důležité dodržet rychlostní index udávaný v techničáku? Chtěl bych si pořídit tyto gumy: http://www.e-pneumatiky.cz/kleber-krisalp-hp2-185-60-r15-84-t-zimni-159331.html#utm_source=zbozi.cz&utm_medium=product&utm_campaign=zbozistandart
×
×
  • Vytvořit nový...