Přejít na obsah

VMA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

759 zobrazení profilu

Oznámení VMA

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Nemáte někdo zkušenosti s příčníky PICCOLA-M FP12000? (http://www.stresninosice.eu/stresni-nosice/volkswagen/stresni-nosice--golf-vii-variant-s-hagusy-(podelniky)--kod-2426). Vypadají použitelně za rozumnou cenu, ale nikde jsem neviděl certifikaci pro FIII Combi s hagusy i když na ni údajně pasují. Děkuji za info.
  2. VMA

    Dodací lhůta

    Tak jsem se konečně také dočkal, dokonce o něco dříve, než se předpokládalo. Pro ty, kteří stále čekají tak uvádím aktuální informace: -objednáno 24. týden (Fabia III Combi Style - MR2016, 1,2 TSI 81 kW, 6° manual , Bolero+SmartLink, KESSY, bílá Candy.) -výroba 38. týden -převzetí 39. týden Cesta domů cca 250 km, průměrná spotřeba 5,2 l/100 km při pohodové jízdě s dodržováním rychlostních limitů. Zatím max. spokojenost ...
  3. Ještě bych se chtěl zeptat na délku tyčí WingBar - 120 cm? Jo vlastně teď to vidím - WB961, tím je to dáno.
  4. Díky za info a za fotky. Vypadá to dobře, včetně autíčka ...
  5. Tak jsem se dnes ptal na orig. střešní nosič u prodejce a opravdu se dá u něj objednat. Myslel jsem, že Škoda e-shop bude v tomto napřed, ale opak je pravdou. Hagusy jsou u FIII Combi opravdu nižší, bezproblémový nosič od Thule by byly asi doporučované patky 775. Máte s nima někdo zkušenosti, např. ve spojení s tyčemi WingBar 961?
  6. Malá inspirace: http://www.auto.cz/zajizdeni-noveho-vozu-poradime-80385
  7. Díky za info. Orig. Škoda jsem ale na jejich e-shopu zatím neviděl. Když jsem se na něj ptal, řekli mi, že FIII s hagusy musí mít nosič 6V9 071 151 a odkázali mě na smluvní partnery. Přitom v zahraničních Škoda-brožurách už tento nosič je i nafocený (http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Fabia_ZK_2015_01.pdf). V české brožuře je uveden pouze nosič pro FIII hatchback. 9 měsíců od zahájeni výroby FIII Combi je podle mě dost dlouhá doba na to, aby bylo k dispozici základní přepravní příslušenství. Aneb domácí zákazník je až na 2. koleji ...
  8. Tak jsem se od jednoho Thule prodejce dozvěděl, že při zatížení příčníků mohou patky TH757 dosednout až na střechu. Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti. Sám toto nemůžu posoudit, protože na FIII Combi zatím čekám. Že by měla tak nízké hagusy?
  9. Používáte někdo na FIII Combi s podelníky střešní nosič Thule 757 + tyče Wingbar? Chtěl bych se zeptat jak sednou na FIII hagusy, jaké rozměry má drážka a jaké jsou s nimi celkové zkušenosti - vyplatí se do nich zainvestovat? Podle Thule konfigurátoru se pro FIII Combi s podélníky sice doporučují patky TH775, já bych radši upřednostnil TH757.
  10. VMA

    Dodací lhůta

    Já objednával asi o týden později bílou FIII Combi Style, 81kW, Bolero. Zatím jsem bez informací, předpokládaný termín dodání je podle prodejce říjen, uvidíme jak se na tom ještě podepíše současná 14-ti denní dovolená ve Škodovce. Pokud Ti to vyjde tak jak píšeš, tak ještě jednou gratuluji, to potěší.
  11. VMA

    Dodací lhůta

    Gratuluji, to je hezký. A o jakou FIII se jedná?
  12. VMA

    Dodací lhůta

    Jakou máte zkušenost s termínem dodání auta poté, co vám prodejce potvrdí termín výroby aneb jak dlouho trvá "výroba" vozu a jeho následné dodání k prodejci. Dík za info, jsem čekatel ...(FIII Combi)
  13. Díky všem za odpověď. To jsem rád, že se alespoň někdy výhody poskytované prvovýrobcem přenáší dále.
  14. Při instalaci svého zabezpečení nabízí Construct také slevovou a asistenční kartu. Máte někdo zkušenost, zda to platí také při zakoupení nové FIII a instalaci mech. zabezpečení přímo u autorizovaného Škoda prodejce. Na e-shopu jsem viděl mech zabezpeč. pro FIII, podle mě je to Construct vyráběný pro Škodu, ale nevím jestli se to nabízí rovněž se zmiňovanými bonusy.
×
×
  • Vytvořit nový...