Přejít na obsah

Ales Holomek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Ales Holomek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Taky mně dorazila combi v cappuccino barvě.... a taky příští týden kvůli constructu atd.
  2. mně už včera dorazila k dealerovi, tak příští týden už snad budem jezdit.....čekání přesně 16 týdnů.
  3. tak to musis byt VIP zakaznik, jinak je bezna dodaci lhuta tak 16 tydnu. Ja obednaval 18. tyden a vyroba je naplanovana na 34. tyden.
  4. A když mám já objednáno bolero se smartlink, tak půjde mi carplay s iphonem 6 ? jde mi prave taky o navigaci atd.
  5. takze apple carplay mně zrcadlli telefon na display radia? a budu moct vyuzit napr. navigaci, nebo aplikace atd? Zkratka pouzivat telefon, akorat na radiu?A jeste dotaz? muzu si pustit na boleru na sd karte film a pujde prehrat za jizdy?
  6. Taky mám objenáno a čekaám na výrobu, mám bolero + smartlink + ten jiný multifunkční volant a nikdo mně není schopný říct jestli mně pujde mirorlink na apple iphone 6.U více dealerů jsem se ptal a nikdo dokud se to nezkusí tak neví. Zkoušeli sme to dnes i u nového superba a tam je na radiu služba mirorlink a telefon to ani nenašlo.
  7. Tak to máš štěstí....Já si myslím že do konce prázdnin se nesvezu...
  8. do toho ješte 14 dní celozávodní dovolená......
  9. A jak dloho na novou Flll čekáte? Ta čekací doba je všude asi jiná, já mám podepsanou smlouvu 29.4 a ještě ani nevím termín výroby. Objednal sem Flll combi, 1,2 tsi 81kw, style, navíc Bolero,smartlink,tažné zařízení, style plus,střešní nosič,asistent rozjezdu do kopce,barva cappucino béžová. Nevím jestli ty věci navíc tu dobu neprodlouží.
×
×
  • Vytvořit nový...