Přejít na obsah

Zdenda13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Zdenda13

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, Jsem už docela zoufalý ohledně mého auta: superb 1,8T, rok výroby 2008, stav KM 150.000, servisovaný u škody. Tento broblém jsem řešil i v servisu, bohužel mi nikdo nedokázal poradit i při načtení na pc. -můj problém spočívá v nemožnosti nastartovat při ořátém motoru. Abych to blíže specifikoval: při bežné jízdě vše funguje jak má. Jakmile zastavím a Motor vypnu. Chci auto nastartovat chytne, ale plyn nereaguje a po cca 2 sec. zase chcípne. Po vychladnutí motoru lze zase nastartovat a vše reaguje. Zkoušel jsem Motor schladit pomocí vody a zase nebyl problém jej nastartovat. Tato zavada se mi přivodila letos a to až při vyšších venkovních teplotách. V chlladném počasí tento problém nemám. Když jsem hledal příčinu na internetu narazil jsem na možnost špatného čidla váhy vzduchu, které nelze na servisu pomocí pc diagnostikovat jako chybné, proto jsem váhu vzduchu odpojil. Na již zmiňovaný problém to bohužel nemělo vliv. Po ujetí 15km jsem zase po vypnutí motoru nemohl nastartovat(tedy nastartoval, ale hned to chcíplo). Prosím o pomoc s daným problémem.
  2. Dobrý den,chci se zeptat jestli mi pomůžete vyřešit můj problém.Mám Škoda Superb 1.8t při zahřátí a ujetí 100 km a vypnutí motoru mi auto sice nastartuje ,ale během několika sekund vypne a můžu přidávat plyn jak chci do otáček auto nedostanu.Byl jsem i na diagnostice ,kde žádnou závadu nenašli.Auto mám servisované svíčky měněné.Jinak auto jede skvěle akorát po chipu mi odchází spojka.Tento, problém mám pouze v letních měsících ,ráno když je auto studené startuje normálně.Ještě jsem zkus...

    1. Wojnar

      Wojnar

      Když už položíš dotaz tak debilně a ne patřičného fóra, tak si to aspoň po sobě přečti a zkontroluj jestli se vložil celý.

      Protože tady toto určitě není určeno k těmto účelům a je omezené na určitý počet znaků.

      Sám bych to ještě zkrátil na tak max 100 znaků.

×
×
  • Vytvořit nový...